Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei o relatie cu un Varsator

Seductie

7 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei o relatie cu un Varsator

7 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei o relatie cu un Varsator. Nativul Varsator este destul de dificil in relatii, insa nu este imposibil sa incepi o poveste de dragoste alaturi de el.

7 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei o relatie cu un Varsator:

1. Varsatorul este iubaretul ideal. Acest nativ este extrem de idealist si ofera totul in dragoste. Isi doreste o relatie in care sa se simta completat la perfectiune, o relatie din care sa aiba de invatat numai lucruri frumoase.

2. Varsatorul are un stil incofundabil. Nu este o persoana la oricare alta, ba chiar se spune ca este un nonconformist inca din nastere.

3. Varsatorul are nevoie de libertate deplina. Nu ii plac relatiile in care sa fie constrans, sa se supuna unor reguli si principii din care sa nu poata iesi.

Cum poti sa stii totul despre cineva daca ii afli doar zodia

Zodia masculina care iubeste NEBUNESTE. Nicio femeie nu ii rezista!

4. Varsatorul vrea un partener la fel de entuziast si ceva mai inteligent decat el. Vrea o persoana care sa ii deschia orizonturile, cu care sa poata calatori oriunde in lume, cu care sa vorbeasca despre tot felul de lucruri.

5. Are si o latura perversa pe care nu o afiseaza din prima. Asadar, daca vrei o noapte de neuitat cu un Varsator, nu te sfii sa folosesti expresii ceva mai vulgare. Il vor descatusa si vei trai pasiunea perfecta cu el.

6. Fii misterios! Varsatorul doreste sa cunoasca omul incetul cu incetul. Nu te arata din prima, nu dezvalui cele mai interesante carateristici, calitati, secrete pe care le ai.

7. Lasa-l sa faca ce vrea. Nu ii ingradi creativitatea si nu il face sa se simta ca si cum ar trebui sa iti dea mereu socoteala pentru ce face.

Este o persoana cu suficienta imaginatie si simt al raspunderii, insa nu suporta sa fie tras de manecuta cand accelereaza in momentul nepotrivit sau, dimpotriva, atunci cand nu apasa deloc pe frana. In cele din urma isi va reveni; este vorba doar despre adrenalina!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top