Connect with us

Revistateo.ro

cumpene

Stiri

6 zodii cu mari cumpene în luna iulie

În timp ce unii nativi au parte doar de lucruri bune în iulie, alţii au de trecut mari cumpene. Iată care sunt cele 6 zodii ce vor întâmpina probleme în perioada următoare.

CITEŞTE ŞI: Ce noroc vei avea la bani în IULIE, în funcţie de zodie

Taur. În luna iulie marea cumpănă va fi cea a dragostei şi este posibil să parte de o despărţire. Cu toate că persoana dragă ţie se va întoarce, starea ta emoţională va fi puternic impactată şi asta se va răsfrânge automat asupra sănătăţii tale. Evită în acelaşi timp semnarea unor contracte importante, căci acestea au fost scrise doar în dezavantajul tău.

Leu. Tot în dragoste va fi şi cumpăna ta în această lună, căci vei descoperi că nu te potriveşti cu noul tău partener. Dacă va exista o separare între voi doi nu dispera, căci aceasta nu va fi prea dureroasă şi este posibil să găseşti adevărata jumătate (în plan profesional sau personal) când nici nu te aştepţi.

Balanţă. Va trebui să tragi tare în luna iulie pentru a fi sigură că nu ai parte de momente dificile. Cel mai vulnerabil va fi planul personal, căci este nevoie să acorzi o atenţie mai mare partenerului de viaţă. Atenţie mare la sănătate, căci oboseala şi stresul nu vin niciodată singure.

Săgetător. Cu toate că, la prima vedere, sănătatea nu-ţi va da prea mari bătăi de cap, spre finalul lunii vei avea o cumpănă mare de trecut în ceea ce priveşte starea ta fizică. Este indicat chiar să-ţi faci o serie de analize preventiv, pentru a te asigura că totul este în regulă. Scapă de stres şi vei scăpa şi de problemele de sănătate.

Capricorn. Luna iulie vine cu un mare stres din pricina locului de muncă, căci sarcinile se adună în număr tot mai mare. Cu multă răbdare, vei reuşi să faci faţă tuturor cerinţelor, chiar dacă asta înseamnă mai puţin timp liber pentru tine. Cei dragi trebuie să înţeleagă că ai alte responsabilităţi acum, ba chiar ar trebui să te ajute.

Vărsător. Se anunţă mari probleme de sănătate pentru tine, în special din cauza stresului la care eşti supus în ultima perioadă. Nu mai pune la suflet vorbele aruncate în vânt şi încearcă să socializezi mai mult cu cei de la muncă.

Sursa foto nordvest-tv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top