Connect with us

Revistateo.ro

energia

Stiri

6 paşi pentru a scăpa de ENERGIA NEGATIVĂ absorbită de la ceilalţi

În încercarea de a empatiza cu cei dragi, mulţi oameni se încarcă cu energia negativă a celor din jur. Iată care sunt cei 6 paşi pentru a scăpa de vibraţiile care ne fac rău.

CITEŞTE ŞI: Top 4 zodii care te seacă de energie

1. Încearcă să îţi dai seama ce s-a întâmplat.

Dacă vezi că starea de spirit ţi se schimbă brusc şi eşti cuprins de teamă sau tristeţe, este posibil ca ceea ce simţi să fie de fapt o energie negativă preluată de la altcineva. Primul pas este acela de a realiza că, indiferent de situaţie, nu poţi interveni în destinul cuiva şi nu are rost să laşi emoţiile negative sa te controleze.

2. Crează-ţi un scut imaginar.

Poate suna bizar, dar în momentul în care îţi imaginezi o barieră protectoare între tine şi energiile negative vei începe să te simţi protejat iar starea de rău se va evapora.

3. Petrece timp singur.

Puţin timp doar pentru tine este suficient pentru a te descărca de energia negativă ce te-a acaparat, pentru a înfrunta din nou viaţa.

4. O baie de relaxare.

Atunci când intri în contact cu o persoană nefericită sau stresată şi îţi transmite starea sa, cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru a scăpa de energia negativă este o baie relaxantă. În caz că acest lucru nu este posibil, spală-te pe faţă şi pe mâini cu apă din abundenţă.

5. Discută cu alţii despre ce simţi.

Dacă vezi că nu te simţi prea bine, încearcă să discuţi cu cineva despre asta. Nu este indicat să ascunzi astfel de trăiri şi, cu cât te descarci mai repede, cu atât mai bine.

6. Fă o plimbare în aer liber.

Când ai momente în care simţi că eşti copleşit de energia negativă, este recomandat să mergi în parc, ori pe malul unei ape şi să respiri aer curat. Asta te va ajuta să elimini vibraţiile care îţi fac rău.

Sursa foto aladokun.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top