Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

6 lucruri pe care trebuie sa le suporti daca te indragostesti de un barbat insurat

Barbatul visurilor tale poate fi unul insurat, asta daca soarta asa a hotarat pentru tine. Trebuie sa fii insa extrem de atenta la anumite aspecte.

6 lucruri pe care trebuie sa le suporti daca intalnesti un barbat insurat:

1. VEI FI MINTITA INCA DE LA INCEPUT

Unii barbati insurati pot avea un plan bine pus la punct pentru a cuceri femei in afara relatiei extraconjugale. Acestia pot spune ca au o casnicie dezastruoasa cand, in realitate, lucrurile stau altfel.

2. VEI AVEA MUSTRARI DE CONSTIINTA

Sa te implici intr-o relatie in care celalalt are deja o sotie si poate chiar copii este frustrant si, in acelasi timp, iti provoaca sentimente de culpa gandindu-te la familia acestuia. Daca amantlacul vostru va fi descoperit vei fi personajul negativ din poveste, cu toate ca te-ai indragostit sincer de barbatul nepotrivit.

3. VIATA DUBLA

Cel mai greu pentru statutul unei amante este acela cand iubitul este sunat de sotie si acesta vorbeste ore in sir la telefon, desi cea care se afla in bratele acestuia este intrusa.

CITESTE SI: Cum a devenit amanta sotului meu dadaca fetitei noastre

4. GELOZIA

Chiar si o amanta poate fi geloasa pe sotia barbatului care i-a imbrobodit mintile. Crizele tale de gelozie si dorinta, la un moment dat, ca acesta sa aleaga intre tin si ea (cea oficiala) se intensifica cu cat trece timpul mai repede si te nemultumeste statutul de roata de rezerva.

5. DECEPTIA

Vei fi dezamagita sa afli ca el va ramane alaturi de sotia sa, desi a dus mult timp o relatie de iubire in paralel.

CITESTE SI: Ce trebuie să faci ca să fii cea mai bună amantă

6. TONUL RIDICAT AL PARTENERULUI

Ca si amanta, nu poti avea aceleasi pretentii pe care le are sotia din acte. Tocmai de aceea, in momentul in care vei face anumite reprosuri, el va incerca sa iti acopere vocea amintindu-ti cine esti tu de fapt si ce rol ai in povestea lui de viata.

Sursa foto: sexualidad.salud180.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top