Connect with us

Revistateo.ro

vopsesti

Stiri

6 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte sa te vopsesti

Vrei sa faci o schimbare la parul tau? Inainte sa te vopsesti tine cont de urmatoarele sfaturi pentru o culoare superba.

Fie ca te vopsesti singura acasa, fie la salonul de infrumusetare, ai grija la unele aspecte pentru a obtine exact nuanta pe care o doresti pentru parul tau. Daca mergi la coafor, e mai bine sa ajungi cu 15 minute inainte de programare, ca sa ai timp sa rasfoiesti un catalog si sa discuti cu coafeza despre ce culoare ti se potriveste. Daca alegi sa te vopsesti acasa, nu e bine sa faci schimbari radicale. Mai bine opteaza pentru nuante asemanatoare de cea pe care o ai deja. Iata alte 6 sfaturi pentru un look impecabil:

1. Nu te vopsi inainte sa te expui la soare

Daca planuiesti sa pleci in concediu, nu face schimbarea cu aceasta ocazie, pentru ca in 5 zile in care parul tau va fi expus mult la soare, ti se va strica noua culoare a parului. Alege sa te vopsesti cand te intorci din vacanta.

CITESTE SI: Cum să previi petele de vopsea de păr de pe piele

Află mai multe despre vopseaua permanentă

2. Protejeaza parul vopsit de soare si apa sarata

Daca totusi decizi sa pleci la mare dupa ce te-ai vopsit, nu lasa natura sa iti strice culoarea parului. Protejeaza-te de soare cu palarii, esarfe sau cu un spray impotriva razelor UV si nu lasa apa sarata sa iti ude parul.

3. Sa nu te vopsesti pentru prima oara cu o nuanta foarte diferita

Daca esti bruneta, nu te face din prima blonda, mai ales daca vrei sa te vopsesti singura, acasa. Alege un saten, pe care il poti deschide cu cate un ton de fiecare data cand te vopsesti.

4. Foloseste o vopsea semi-permanenta ca sa testezi culoarea

Daca nu esti convinsa ca nuanta pe care ai ales-o pentru parul tau se potriveste cu trasaturile tale, mai bine alegi o vopsea temporara. Daca nu iti place, scapi de ea in cateva spalari, iar daca esti multumita, poti aplica aceeasi culoare, permanent.

5. Cumpara, langa vopsea, sampon si balsam special

Dupa ce te vopsesti, este bine sa folosesti produse de ingrijire adaptate noilor nevoi ale parului tau. Parul colorat are nevoie de mai multa hidratare, iar samponul si balsamul special iti vor pastra culoarea intensa pentru mai mult timp.

6. Aplica o masca de par a doua zi dupa ce te-ai vopsit

Este recomandat sa aplici o masca speciala pentru fixarea culorii, astfel ca vei avea un par stralucitor si un look de invidiat.

Sursa foto: wugange.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top