Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii orgolioase, care-ți dau bătăi de cap

Stiri

5 zodii orgolioase, care-ți dau bătăi de cap

5 zodii orgolioase, care-ți dau bătăi de cap:

Rac. Acest nativ are un ego aparte, care uneori poate fi sufocant pentru ceilalți. Pentru că ține foarte mult la cei din jur, orgoliul său nu-l va lăsa până nu va vedea că eforturile depuse de el nu vor da roade. Pentru că merge pe principiul că doar el știe să asculte și să ofere protecție, nu te va lăsa efectiv din brațele sale, iar asta poate fi prea mult pentru apropiații săi. Cu toate astea, de multe ori Racul îți va face bine cu forța, chiar dacă uneori îți va veni să-ți iei lumea în cap și să fugi în lume.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE: Ce VIITOR o sa ai in functie de momentul in care te-ai nascut

Săgetător. Orgoliul acestui nativ îl împinge să creadă că el este trimisul divinității pe pământ, astfel că nimeni nu va fi în stare să salveze poporul decât el. Lucrul care te va scoate din minți la Săgetător va fi modul în care acesta își alege prietenii. Nu vei putea niciodată relaționa cu el dacă te vei afla pe o scară socială sau spirituală inferioară, indiferent de cât de bun ești la suflet.

5 zodii orgolioase, care-ți dau bătăi de cap:

Berbec. Acest nativ își dorește să fie mereu primul, cel mai bun, cel mai de toate. Egoul Berbecului este acela al unui războinic, tocmai de aceea nu trebuie niciodată provocat. Chiar și în situații de pace acesta va găsi o modalitate prin care să te provoace la luptă, așa că tratează-l cu multă răbdare. Răbdarea este un lucru pe care și el trebuie să-l deprindă și în plus trebuie să fie conștient că uneori a ajunge pe locul doi nu este neapărat un lucru rău.

Taur. Cine nu știe cât de posesiv este Taurul, înseamnă că nu a cunoscut niciodată un astfel de nativ. Mereu obsedat de control, orgoliul său îl poate transforma în cel mai tiran om de pe planetă, care vrea ca toată lumea să-i fie la picioare. Teama de a nu avea destul, alături de dorința de a face orice pentru a avea cât mai multe bunuri materiale, îl face pe Taur să fie greu de suportat de cei din jur. Dacă ar învăța să se mulțumească și cu mai puțin și să realizeze că în viață nu averea contează, ci cu cine împarți puținul pe care îl ai, acest nativ ar putea avea o viață mai fericită.

Capricorn. Un sloi de gheață. Așa poate fi descris acest nativ, care nu are nevoie de nimeni și nimic, care nu vrea să primească, dar nici să dăruiască. Pentru că nu se teme de a călca pe oricine în picioare pentru a-și atinge obiectivul, Capricornul te va enerva prin simplul fapt că singurătatea este singura cale de a fi cu adevărat fericit. Ferească sfântul să încalci spațiul intim al acestui nativ, căci viața ta nu va mai fi niciodată la fel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top