Connect with us

Revistateo.ro

5 trucuri pentru a ajunge o adevărată cuceritoare

Stiri

5 trucuri pentru a ajunge o adevărată cuceritoare

5 trucuri pentru a ajunge o adevărată cuceritoare:

1. Nu renunţa. De multe ori, oamenii slabi abandonează primii jocul seducţiei. Nu uita că dacă nu încerci, nu câştigi.

CITEŞTE ŞI: Aceasta este porecla sexuală a zodiei tale

2. Nu te arăta îngrijorată. Niciodată să nu disperi din cauza faptului că un bărbat nu-ţi acordă atenţie. Este posibil să nu te încadrezi în genul lui, sau să aibă deja o iubită ori o soţie. Capul sus şi scoate la înaintare tot ce ai mai bun.

3. Atenţie la conversaţie. Dacă replicile de până acum nu ţi-au adus partenerul mult visat, poate este cazul să le schimbi. Nu te mai uita la filme cu gospodine care impresionează omul de afaceri prin talentul la gătit. Bazează-te mereu pe ce spun cei cu care interacţionezi şi foloseşte-te de asta.

5 trucuri pentru a ajunge o adevărată cuceritoare:

4. Fii cât mai abordabilă. Atenţie la acest cuvânt, căci nu înseamnă că trebuie să te afişezi ca o femeie…uşoară. Ideea este ca, atunci când ieşi cu fetele, să te mai rupi de grup din când în când, pentru a face o tură de club, singură. Aşa este posibil să te întorci la prietenele tale cu câteva numere de telefon, ori invitaţii în oraş.

5. Încearcă să flirtezi mai des. Atunci când un bărbat se apropie de tine, chicoteşte alături de cei cu care eşti, apoi aruncă-i o privire discretă şi un zâmbet. Şansele de a-l cuceri sunt de aproape 100%. Desigur, nu e vina ta dacă umărul şi se dezgoleşte puţin…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top