Connect with us

Revistateo.ro

5 secrete pe care le ascunde zodia Scorpion

Astro-FUN

5 secrete pe care le ascunde zodia Scorpion

Zodia Scorpion este considerata cea mai misterioasa din cei 12 nativi ai zodiacului. Atunci cand isi propune ceva sau vrea sa cucereasca pe cineva, scoate la inaintare toata armura. Cu toate ca vrea sa para ceea ce nu este de cele mai multe ori, astrele ii stiu foarte bine secretele si ti le dezvaluie si tie.

Cele 5 mari secrete pe care le ascunde zodia Scorpion

1. II ESTE TEAMA DE MULTIME

N-ai fi zis asta, nu? Scorpionul poate face bai de multime foarte usor, insa atunci cand se afla in mijlocul oamenilor, inima lui bate mai ceva ca masina de cusut. Stie sa isi ascunda temerile si atunci cand prefera sa taca, facand-o pe misteriosul, ascunde, de fapt, latura sa timida.

2. ESTE ROMANTIC, DAR II ESTE RUSINE SA RECUNOASCA

Scorpionul este pervers in pat si poate incerca o serie de nebunii in materie de sex. Face asta pentru a demonstra cate tehnici in amor cunoaste, insa, in realitate, acest nativ este romantic. Scorpionul considera ca traieste intr-o lume in care nu poate sa recunoasca acest lucru, fapt pentru care sufletul pereche al acestui nativ descopera tarziu aceasta latura.

Cum minte nativul din zodia Scorpion

Cum e sa traiesti cu un Scorpion

3. NU ESTE TOT TIMPUL BINE INFORMAT

Scorpionul da impresia ca, inainte de a spune ceva, se documenteaza temeinic. Nicidecum! Reuseste sa ii pacaleasca pe cei din jur legandu-se de clisee. Stie sa tinteasca punctele sensibile ale oamenilor intr-un mod cum nici macar psihologii nu reusesc.

4. ESTE CEL MAI FIDEL SEMN DIN ZODIAC, DESI VREA SA O FACA PE LIBERTINUL

Scorpionul este fidel in relatii, desi lasa loc de interpretari. Exuberanta sa poate fi confundata cu tentatia de a insela. In realitate, acest nativ este atat de gelos si nu ar accepta sa fie tradat de partener incat nu ii trece prin cap, nici in gluma, sa calce el stramb.

5. ESTE EXTREM DE SUPERSTITIOS

Scorpionul nu iese din casa fara sa isi duca la bun sfarsit anumite tabieturi. Sa nu te miri daca vei observa ca un Scorpion poarta in buzunar o cruciulita bine ascunsa sau ca sub bluza lui se afla o bratara rosie la incheietura mainii. Crede in puterea divina, energii negative si alte lucruri din sfera ezoterica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top