Connect with us

Revistateo.ro

scapi de gelozie

Cuplu

5 moduri simple prin care sa SCAPI DE GELOZIE

Gelozia este o boala grea! Nu doar ca tu te macini in permanenta la gandul ca sotul sau iubitul tau te inseala, dar este un obstacol si in calea unei relatii reusite! Iata cum sa scapi de gelozie in 5 pasi!

Gelozia poate sa distruga chiar si cele mai trainice relatii. Daca te simti cu musca pe caciula si vrei sa scapi de gelozie, iata ce este de facut!

1. Primul paws este sa recunosti!

De fiecare data cand te loveste gelozia, incepi sa te macini pe interior si te gandesti la fel de fel de scenarii. Marea greseala este sa nu ii spui si partenerului la ce te gandesti, mergand pe principiul: „o sa imi treaca”. Ei bine, aceste lucruri trebuie zise, pentru a fi lamurite!

CITESTE SI: Vrei o relatie de-o VIATA? Iata 6 lucruri care te ajuta sa dobandesti asta

CITESTE SI: Zodiile care fac cele mai urâte crize de gelozie

2. Priveste-ti relatia obiectiv

Daca o prietena ar fi in situatia ta, cum ai vedea lucrurile, ce sfaturi i-ai da? Cand iti privesti relatia de la distanta, iti e mai usor sa privesti lucrurile asa cum sunt de fapt!

3. Fa o autoanaliza: de ce esti geloasa?

Ca sa scapi de gelozie, trebuie sa iti dai seama de unde a inceput. Ti se pare ca nu te mai priveste cum o facea? S-a uitat la alta femeie? Citeste mesaje in secret si ajunge tarziu acasa? Daca totul este doar in imaginatia ta? Nu poti sti, pana cand nu distingi gandurile fictive de realitate – cel mai bine o faci prin comunicarea cu sotul sau iubitul!

4. Concentreaza-te pe frumusetea relatiei tale

De fiecare data cand iti trece prin minte ca partenerul tau te-ar putea insela, pune in balanta plusurile si minusurile relatiei voaste: asa-i ca totul merge bine? Vrei sa iti sabotezi singura relatia? Daca nu, pune capat geloziei, acum!

5. Nu iti mai cauta defecte!

De multe ori, cand te gandesti ca partenerul te inseala, esti convinsa ca este vina ta. Ei bine, tu esti la fel de minunata ca atunci cand v-ati cunoscut, iar o astfel de gandire nu face decat sa iti scada stima de sine. Afla ca in mainile tale sta bunastarea relatiei voastre dar si a sanatatii tale mentale – trebuie sa scapi de gelozie!

SURSA FOTO: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top