Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care nu le spui NICIODATĂ la un interviu

Stiri

5 lucruri pe care nu le spui NICIODATĂ la un interviu

5 lucruri pe care nu le spui NICIODATĂ la un interviu:

1. Sunt cel mai de succes om pe care îl ştiu. Poate astfel de replici merge de minune când vrei să agăţi pe cineva, însă cu jobul lucrurile decurg altfel. Până la urmă potenţialul angajator rămâne să hotărască dacă succesul tău este suficient pentru postul pentru care aplici. În plus, există riscul ca acesta să te considere supra-calificat, iar atunci va da postul altcuiva, cu pretenţii salariale mai mici.

CITEŞTE ŞI: Cum să te îmbraci la interviul de angajare, după zodie
2. Sunt obsedat de perfecţiune. În aparenţă o calitate, cel care organizează un interviu va vedea obsesia ta ca pe un lcru negativ şi va depuncta asta. Poţi spune că eşti atent la detalii sau că eşti dedicat jobului. Nu uita că totul ţine de modul în care te exprimi.

3. Sunt o persoană modestă. Un om care îşi cunoaşte limitele este unul extrem de apreciat într-un colectiv. Modestia, pe de altă parte, va fi văzută ca o slăbiciune, ori asta nu se caută pe nicăieri. Până la urmă, atunci când mergi să te angajezi este bine să vorbeşti despre realizări concrete, nu despre principii sau modul tău de viaţă.

4. Sunt inteligent. Chiar dacă asta este cerinţa oricărui job, iar un angajator va căuta mereu să-l aleagă pe cel mai iscusit, este este cel care trebuie să observe asta la tine. Chiar dacă ai primit în trecut un astfel de compliment, lasă atitudinea şi modul în care vorbeşti să spună asta despre tine.

5. Sunt simpatic. Cât de simpatic vei fi dacă începi să te preaslăveşti de faţă cu cel care ţi-ar putea fi şef? Asta nu va face decât să atragă suspiciunea de partea ta, aşa că oferă-i celui care susţine interviul posibilitatea de a se convine singur de asta. Până la urmă nu poţi forţa pe cineva să te placă, mai ales în viaţa profesională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top