Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pe care bărbații le fac în pat și femeile le detestă!

Cuplu

5 lucruri pe care bărbații le fac în pat și femeile le detestă!

Fiecare femeie este un univers, iar în pat, mai mult decât atât! Așa că, bărbaților, aveți grijă ce fel de obiceiuri aveți atunci când împărțiți patul cu iubitele dumneavoastră pentru că anumite lucruri pe care le faceți sunt de-a dreptul detestabile… pentru femei!

Există cel puțin 5 lucruri pe care bărbații le fac în pat și femeile le detestă! Cu toate că uneori femeile le atrag atenția să își schimbe aceste obiceiuri, bărbații continuă să fie la fel de căpoși. Iată cele 5 aspecte pe care femeile le detestă la bărbați atunci când împart patul:

CITEȘTE ȘI: 10 ÎNTREBĂRI DESPRE ORGASM CARE NE MACINĂ

1. NICI MÂRLANI, NICI SUPER DRĂGĂSTOȘI
Este bine dacă un bărbat își demonstrează stima și afecțiunea față de o femeie dar asta nu înseamnă că trebuie să devină o lipitoare, deoarece și femeile pot fi sufocate de prea multă demonstrație de iubire. În schimb, există celălalt opus, de bărbați insuportabili în pat, care nu se cenzurează deloc și pot deveni absolut ridicoli și dezgustători. Este bine să fie un echilibru între cele două tipuri de atitudini în pat.

2. JOS CU ȘOSETELE!
Există bărbați care nici măcar nu-și scot șosetele în timp ce fac sex, cum este posibil așa ceva? Nu există nimic mai puțin igienic și mai nepotrivit decât acest lucru pentru o femeie. Și când te gândești ce senzație plăcută pot avea atingerile unor picioare reci sub așternuturi… însă bărbații continuă să se poarte ca niște copii imaturi.

3. SÂNII NU SUNT MINGI DE TENIS
Unii bărbați exagerează atunci când se joacă cu sânii iubitelor lor, având impresia că au pus mâna pe o nouă jucărie. Femeile detestă când sunt tratate ca obiect, mai ales când la mijloc este chiar simbolul feminității lor.

4. MAI PUȚINE ÎNTREBĂRI, MAI MULTĂ ACȚIUNE
Nu este nimic mai enervant decât o partidă de amor în care se aude din 10 în 10 secunde: „Îți place?”. Femeile detestă să li se pună tot felul de întrebări, ele vor mai multă acțiune și mai multă tandrețe, nu un dialog al plăcerilor nocturne.

5. TREZIREA!
Poate că cel mai detestat lucru din cele enumerate este momentul în care bărbații adorm după ce au avut orgasm. Femeile au nevoie de afecțiune mai mult după terminarea actului sexual decât au avut în timpul partidei. Și asta pentru că sunt firi mai sensibile și au consumat multă energie care trebuie recuperată imediat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top