Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

5 experiente dure pe care le traiesti cand te muti in alta localitate

Cand te hotarasti sa schimbi localitatea in care te-ai nascut sau ai petrecut cel mai mult timp din viata pentru ca jobul visurilor tale se afla la sute sau chiar mii de kilometri departare, treci cu siguranta prin etapele de mai jos:

5 experiente dure pe care le traiesti cand te muti in alta localitate:

1. TE SIMTI SINGUR

Vor si multe weekenduri in care vei suna acasa pentru a afla cum mai sunt prietenii si rudele tale apropiate. In plus, mai ales in primele zile, orasul ti se va parea atat de rece si de strain incat vei regreta pentru o secunda mutarea.

CITESTE SI: PANA CAND VEI FI SINGUR, IN FUNCTIE DE ZODIE
2. PRIETENII TAI NU SUNT

Prietenii tai au ramas in urma iar tu esti nevoit acum sa iti faci noi cunostinte. Nu va fi deloc usor, astfel ca trebuie sa te pregatesti la propriu pentru a-ti incepe viata de la zero. Chiar daca le trimiti fotografii sau filmulete prietenilor tai de-o viata, cei pe care i-ai „parasit”, nu e acelasi lucru cu prezenta acestora langa tine.

3. PIERZI EVENIMENTE IMPORTANTE

Nu vei putea fi la ziua mamei tale sau a fratelui ori a surorii, la majoratul unui prieten important sau a unui verisor ori nepot… Si asta te cam mananca pe dinauntru.

4. NU TE VA INTELEGE NIMENI

Ai tai se vor plange constant de problemele lor fara sa te intrebe daca tu esti bine, daca te simti cu adevarat fericit si ti-ai atins scopul in viata. Atunci cand te muti, toti iti vor binele, insa cand deja esti pus in fata faptului implinit, uita cat de greu iti este si tie.

muti - 23072015 - 3

5. VEI INCEPE SA MANANCI MANCAREA LOCALA, DESI NU ITI PLACE

Comida pe care ti-o facea bunica nu se compara cu nimic, iar prajiturile mamei tale nu se gasesc nici in cea mai scumpa cofetarie.

Sursa foto: footage.framepool.com, jessicamasaya.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top