Connect with us

Revistateo.ro

4 zodii care vor avea NOROC la BANI in luna Februarie

Horoscop Lunar

4 zodii care vor avea NOROC la BANI in luna Februarie

Afla care sunt cele 4 zodii care vor avea NOROC la BANI in luna Februarie! Lor le vor surade astrele si vor avea buzunarele pline in perioada urmatoare!

Luna Februarie va avea suisuri si coborasuri pentru toate zodiile. Influenta lui Neptun in zodia Pesti, dar si a conjunctiei Soare-Neptun-Mercur isi vor pune amprenta asupra tuturor semnelor zodiacale. Unii nativi vor avea insa de castigat de pe urma astrelor si vor avea noroc la bani in luna Februarie. Afla care sunt acestia si daca esti si tu printre ei!

Ce zodii au noroc la bani in luna Februarie?

Fecioara

Venus tranziteaza zodia Berbec, lucru care inseamna castiguri financiare pentru Fecioare. Si ca sa ii pluseze efectul benefic, Venus va tranzita zodia Pesti, ceea ce inseamna bani veniti din surse nesperate. In viata Fecioarelor vor aparea persoane care le vor oferi ajutorul pe plan profesional si financiar.

Insa, chiar daca totul pare roz, Fecioarele trebuie sa fie atente la influenta nefasta a lui Mercur, care va retrograda chiar in zodia lor si le pune tot felul de piedici – vor gresi, vor incurca acte si vor aparea neintelegeri. De aceea, in ceea ce priveste semnarea de contracte si negocierile, se recomanda ca acestea sa se realizeze abia la sfarsitul lunii.

Citeste si: HOROSCOPUL LUNAR COMPLET!

Citeste si: Cum stai cu dragostea in LUNA FEBRUARIE?

Balanta

In luna Februarie, Balantele se vor concentra mai mult pe munca si pe cariera. Desigur, rezultatele nu se vor arata imediat, insa pana la finalul lunii vor veni si castigurile financiare, drept rasplata pentru eforturile lor. La finalul lunii vor primi o suma de bani consistenta. Venus va tranzita zodia Berbec, lucru care are o influenta si asupra Balantelor, care vor fi mai fermecatoare ca niciodata. Ei bine, acest lucru va avea un impact pozitiv si asupra finantelor caci, cumva, cineva va fi impresionat si va investi intr-un proiect propus de nativul din zodia Balanta. Finalul lunii vine cu ceva probleme de concentrare, care nu sunt foarte grave, dar ar putea afecta noua imagine a Balantei, asa ca mare grija!

Sagetator

In primele zile ale lunii va fi o agitatie continua la locul de munca, insa rezultatele efortului se vor vedea dupa data de 10 februarie, cand este posibil sa apara o marire de salariu sau o promovare. Jupiter (din zodia Fecioara) influenteaza semnul Sagetatorului si ii aduce o mare putere de concentrare si drept rezultat vor aparea castiguri financiare serioase. Mercur va retrograda in zona carierei, lucru care aduce un usor declin, insa Sagetatorul nu trebuie sa se lase descurajat – situatia financiara generala se prezinta fi extrem de buna!

Capricorn

Planeta Mercur aduce, in jurul datei de 20 februarie, sansa la negocieri si discutii in privinta unor probleme birocratice. Astrele au mare grija de finantele Capricornului, insa este important ca acesta sa fie extrem de atent la acte! Anumite conjunctii nefavorabile pot face sa apara greseli ce pot duce la pierderi financiare. Asa ca mare grija! Insa vine din urma planeta Saturn care va echilibra situatia. Aduce venituri sigure si certitudine pe planul carierei pentru nativul din zodia Capricorn!

Te numeri si tu printre norocosii lunii Februarie? Foarte bine, dar sa cheltuiesti chibzuit! Nu te numeri printre zodiile cu noroc la bani? Nu-i nimic, afla de aici cum vei sta cu finantele in Februarie!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top