Connect with us

Revistateo.ro

4 zodii care stiu totul despre sex

Seductie

4 zodii care stiu totul despre sex

4 zodii stiu totul despre sex. Sunt experte in tot ce inseamna seductie si au parte de cele mai interesante partide de amor. Vrei sa afli care sunt nativii experti in arta amorului?

4 zodii care stiu totul despre sex

1. NATIVUL SCORPION

Misterios si seducator, mereu pregatit pentru o noua aventura, Scorpionul stie cum sa capteze atentia partenerului sexual. Are o groaza de metode prin care se poate face dorit: de la simple glumite cu tenta ironica pana la victimizari tentante. Scorpionul se pricepe foarte bine la preludiu. Barbatul Scorpion este afectuos si pasional in acelasi timp, iar femeia Scorpion este o zeita a dormitorului.

2. NATIVUL FECIOARA

Desi pare mai pragmatic si fuge de aventuri sexuale, Fecioara ascunde o serie de secrete despre sex. Stie cum sa isi faca partenerul sexual fericit. Stie ce ii place fara sa intrebe prea mult. Isi foloseste intuitia de invidiat chiar si atunci cand vine vorba de niste simple atingeri. Barbatul Fecioara este imprevizibil in pat, iar femeia Fecioara adora rolurile sexuale.

3. NATIVUL GEMENI

Schimbator din fire, Geamanul este schimbator si in dormitor. Vrea sa incerce mai multe lucruri in acelasi timp. Schimba des pozitiile sexuale si isi uimeste partenerul sexual cu imaginatia sa. Barbatul Gemeni este extrem de talentat cand partida sexuala tinde sa devina monotona, salvand-o in orice situatie, iar femeia Gemeni este mereu pregatita pentru ceva nou.

4. NATIVUL LEU

Nu putea lipsi regele junglei din acest clasament. In aparenta pare destul de dur si nu accepta compromisuri, insa in dormitor Leul devine un mielusel. Stie cum sa sarute, cum sa atinga, ce vorbe sa spuna si cand poate intrece masura astfel incat actul sexual sa fie de neuitat. Barbatul Leu este tandru si romantic, in ciuda duritatii pe care o afiseaza, pe cand femeia Leu este ceva mai dura caci adora sa detina controlul.

Citeste si: Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Iti spunem care sunt zodiile care pot face ce vor ele din mintea ta. Intra in subconstientul tau cu un talent greu de descris si pot fi periculoase daca au interese ascunse ce iti pot leza afectivitatea. Afla secretele zodiilor care stiu cum sa se joace cu mintea ta.

Nu e vorba de manipulare aici, e mai mult de atat. Aceste zodii isi dau suficient timp pentru a convinge pe cineva de ceva, deci e mai mult decat un simplu act de persuadare deoarece el poate dura de la luni la ani de zile, ori in cazul manipulatorilor obisnuiti, vorbim despre o situatie determinata in timp.

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta sunt:

SCORPION

Cunoscut pentru firea sa machiavelica, pentru carisma si autenticitatea cu care poate face lucruri mai putin placute la vedere, semnul de apa este de departe cel mai bun jongleur cu mintile oamenilor. Isi foloseste atat cuvintele bine alese, dar mai ales gestica. Scorpionul pune mare accent pe limbajul nonverbal si reuseste de fiecare data sa se impuna fara a transpira deloc.

CAPRICORN

Capricornul este rational, introvertit si extrem de pregatit pentru orice situatie. N-ai sa vezi niciodata un Capricorn care sa nu aiba un plan de rezerva. Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva ori vrea sa evite o despartire, are capacitatea de a baga mana in capul partenerului (evident, metaforic vorbind) pentru a-i schimba modul de gandire si a-l face sa creada ca ia o decizie proasta daca il paraseste.

Capricornul este un fel de vrajitor care isi foloseste la maximum punctele vulnerabile pentru a-i sensibiliza pe ceilalti, fara a face scene dramatice de un penibil absolut. Totul se construieste cu tact, cu multa intelepciune, uneori chiar diabolica.

GEMENI

Nici nativul Geaman nu este strain de tehnicile de manipulare. Acesta intra in mintea ta cu zambete si veselie, iar cand este acolo, o modifica substantial. Te poate face sa crezi ca gresesti cand, de fapt, ai facut lucrurile in mod corect, sau ca ai facut bine cand, de fapt, ai dat-o in bara. Geamanul strange informatii folosindu-si doar privirea si actioneaza in forta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top