Connect with us

Revistateo.ro

vestimentatie

Stil de viata

4 greseli de vestimentatie care te imbatranesc

Cu toate eforturile tale pentru a arata bine, sigur sunt cateva detalii de care nu tii cont atunci cand alegi o vestimentatie. Tu ce greseli faci?

Incercand sa mascam anumite defecte, cateodata nu reusim decat sa le scoatem mai mult in evidenta. Descopera care sunt cele mai mari greseli de vestimentatie care te imbatranesc si cum le poti evita:

CITESTE SI: Iată cum să îţi asortezi hainele în funcţie de culoarea părului

1. Nu alegi culorile potrivite

Culorile sunt foarte importante cand este vorba despre vestimentatie, asa ca alege nuantele potrivite varstei tare. Acest lucru inseamna sa gasesti un echilibru intre tonurile inchise si cele extravagante. Griul este culoarea care te imbatraneste cel mai tare, asa ca evita-l. Fii atenta mai ales cand este vorba despre articolele vestimentare purtate alaturi de fata – esafele. Nu alege violet pal, gri sau roz prafuit.

2. Porti haine largi

Daca te-ai ingrasat, odata cu trecerea anilor, ai inceput sa incerci sa ascunzi anumite defecte ale corpului tau. Hainele drepte si largi nu te vor avanta, ci este mai bine sa alegi o croiala usor cambrata, care sa urmareasca linia corpului. Vei arata mai bine chiar daca ai cateva kilograme in plus. Aceasta vestimentatie nu te face sa pari mai batrana, ci dimpotriva, intinereste.

3. Esti fie prea indrazneata sau, dimpotriva, nu ai curaj sa incerci tinute noi

Crezi ca daca alegi tinute tineresti, nu iti vei afisa varsta? Dimpotriva, risti sa cazi usor in penibil. Poate ca iti plac rochiile in culori neon si noile tendinte in materie de vestimentatie, dar acest lucru nu inseamna ca se potrivesc si pentru tine. Iata un truc daca vrei sa fii in pas cu moda: pastreaza haine cu un aspect clasic la care asorteaza accesoriile indraznete ale momentului. Un colier mare si stralucitor este perfect cu o rochie simpla, dreapta si atrage atentia atat cat trebuie.

La cealalta extrema te afli daca iti plac cele mai banale tinute: porti doar rochii lungi pana in pamant, pantaloni negri si fugi de bluzele imprimate. Nici aceasta varianta de vestimentatie nu este potrivita, pentru ca te va imbatrani cu siguranta.

CITESTE SI: 5 haine și accesorii care îți fac rău

4. Nu alegi sutienul potrivit

Ai impresia ca trebuie sa porti aceeasi marime la sutien tot timpul vietii, insa nu tii cont de faptul ca trecerea anilor afecteaza si bustul. Daca te slabesti sau ingrasi, este bine sa verifici din noi ce dimensiuni ai la sani, pentru a observa daca porti marimea potrivita. De indata ce descoperi modelul de sutien care te avantajeaza, intreaga vestimentatie va arata mai bine.

Sursa foto: alternet.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top