Connect with us

Revistateo.ro

3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui zilnic. GASESTE CAUZA PROBLEMELOR TALE!

Stiri

3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui zilnic. GASESTE CAUZA PROBLEMELOR TALE!

Oamenii traiesc intr-o zona de confort si comoditate care ii impiedica sa evolueze, iar atunci cand vor sa afle cauza problemelor din viata lor nu isi pun intrebarile nimerite.

De ce stam in zona de confort? Explicatii ar fi multe: ne este teama de asumarea unor noi realitati si implicit raspunderi, nu am fost educati cu dorinta de a progresa, de a evolua spiritual permanent sau, pur si simplu, vrem sa obtinem lucrurile stand si nefacand nimic.

Cele 3 intrebari pe care trebuie sa ti le pui zi de zi:

1. Ce pot face pentru mine si nu fac pentru ca sunt prea comod?

Te-ai intrebat cate lucruri poti realiza, dar, din lene, nu te apuci niciodata de nimic? Mereu spunem ca de maine vom fi la dieta, vom face sport, vom citi mai mult, vom fi mai buni cu cei de langa noi.

Ne entuziasmam cand ne gandim ce lucruri frumoase putem face pentru noi, dar, la ora actiunii nu facem nimic din lene sau invocand mereu aceeasi scuza: „Sunt prea obosit”.

Cele 7 oglinzi ale sufletului tau iti arata de ce te inconjori de anumiti oameni si de ce nu ii suporti pe altii

NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

2. De ce anume imi este frica?

Cei mai multi oameni isi cunosc foarte bine fricile, insa nu le infrunta pentru ca nu vad cum ar iesi dintr-o situatie de criza. Gandeste-te care sunt principalele tale temeri si cum trebuie sa actionezi pentru a reusi sa treci de orice bariera.

3. Ce nu am curaj sa fac pentru ca nu ma consider suficient de bun/ pregatit/ competent?

E bine sa iti pui aceasta intrebare mai ales atunci cand ai un mare vis si nu stii de ce sa te apuci pentru a-l atinge. Daca vrei sa fii mai pregatit in ceva, citeste. Nu este o lozinca ieftina.

Cititul te ajuta in primul rand la imbogatirea vocabularului si iti ofera o perspectiva inedita asupra lumii inconjuratoare. Nu citi gandindu-te dinainte ca e musai sa retii ce ai lecturat. Citeste orice ca pe o poveste. Intra in lumea cartilor si stimuleaza-ti imaginatia. Cu ajutorul creativitatii poti fi un expert in orice domeniu.

Sursa foto: SHutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top