Connect with us

Revistateo.ro

Taurul se scalda in fericire! Citeste sfatul zilei de 1 mai 2016!

Stiri

Taurul se scalda in fericire! Citeste sfatul zilei de 1 mai 2016!

Sfatul zilei de 1 mai 2016: Cum incep luna mai zodiile?

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Primesti bani si asta te incanta foarte tare, mai ales ca ti-ai propus de mult sa petreci si sa te rupi de stresul de zi cu zi de la locul de munca. E timpul sa te ocupi si de tine. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Du cu tine toate trairile frumoase de care iti amintesti azi. Fa din ele spectacolul care sa iti hraneasca sufletul in permanenta, mai ales atunci cand nu mai gasesti niciun punct de sprijin emotional. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Veselia ta ii molipseste pe cei din jur azi. Ai grija cu glumele! Nu te intrece prea tare daca vezi ca lumea nu reactioneaza pozitiv la toate perlele tale. Numarul norocos al zilei: 10.

Horoscop mai 2016

Top 4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nimeni nu poate inchiria sufletul nimanui, asa ca nu te mai plange de situatia in care te afli. Doar tu ai capacitatea de a iesi din impasul in care te afli. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Esti foarte spiritual azi, insa, parca lipseste ceva. Stii ce? Putin pragmatism pentru ca ai de facut si cateva lucruri importante ce au nevoie calcule matematice serioase. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Atunci cand te informezi, nu sunt suficiente doar 3 surse. Fereste-te de aceasta lege pentru ca te vei lovi azi de o situatie pentru care va trebui sa socotocesti mai mult decat iti imaginai. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top