Connect with us

Revistateo.ro

Toate fetele s-au gandit, macar o data, ca si-ar dori sa fie printese si sa conduca o tara. In spatele acestui vis frumos exista insa cateva reguli pe care toate printesele trebuie sa le respecte.

Stil de viata

10 reguli pe care printesele trebuie sa le respecte cu strictete. Ce nu au voie sa faca

Toate fetele s-au gandit, macar o data, ca si-ar dori sa fie printese si sa conduca o tara. In spatele acestui vis frumos exista insa cateva reguli pe care toate printesele trebuie sa le respecte.

Foarte putine fete din aceasta lume se nasc printese si altele primesc acest titlu in urma casatoriei.

In primul rand, toate printesele trebuie sa fie generoase. Se implica in actiuni de caritate si in evenimente sociale.

De asemenea, multe dintre ele conduc organizatii caritabile. Un caz concret este printesa Diana, ale carei actiuni caritabile au facut inconjurul lumii.

Printesele trebuie sa arate mereu impecabil, sa fie imbracate cu bun gust si sa nu iasa in evidenta.

O printesa, la fel ca si ceilalti invitati, trebuie sa se opreasca din mancat atunci cand regina se opreste. Regile reginei sunt clare, iar atunci cand aceasta nu mai mananca, toti invitatii se opresc. Nici macar printesele nu au voie sa continue.

Printre regulile pe care printesele trebuie sa le respecte se afla si socializarea

Pentru ca face anual zeci de vizite in toata lumea, o printesa trebuie sa socializeze cu toata lumea, oricand. Astfel, aceasta trebuie sa invete multe limbi straine si obiceiuri ale tarii in care merge. Nu poate face gafe niciodata.

O printesa nu are voie sa manance crustacee. Pentru ca s-ar putea intoxica, printesa nu trebuie sa consume aceste preparate.

O regula foarte stricta este legata si de nume. Daca pana sa se casatoreasca era numita Kate Middleton, acum sotia printului William este ducesa Catherine. Nimeni nu o poate apela pe numele purtat in copilarie.

O printesa nu are voie sa joace Monopoly. Incepand cu anul 2008, dupe ca ducele de York a decretat ca familia britanica nu mai are voie sa joace Monopoly, toata lumea s-a supus.

O alta regula pe care printesele trebuie sa o respecte este sa nu dea autografe. Astfel, acestea pot semna doar documente oficiale.

Printesele din Marea Britanie nu au voie sa voteze. Acestea nu isi pot exercita dreptul constitutional.

Ultima regula este ca printesele sa nu aiba o cariera. Pur si simplu nu ar avea timp sa aiba o cariera printre atatea vizite oficiale si neoficiale in intreaga lume.

Articole pe aceeasi tema:

Printul George si printesa Charlotte, pe urmele parintilor lor. Ce pasiuni au copiii printului William

Printul George si printesa Charlotte, copiii printului William si a ducesei de Cambridge, au cucerit intreaga lume cu dragalasenia lor, iar ultimele vesti despre ei sunt surprinzatoare.

Cei doi calatoresc alaturi de parintii lor in intreaga lume si deja au pasiuni care i-au uimit pe fanii lor, care le indragesc fiecare aparitie.

Potrivit surselor, printul George este un fan infocat al scrimei, in timp ce printesa Charlotte este foarte pasionata de calarie.

Ducesa de Cambridge a discutat despre sporturile preferate ale copiilor sai cu tripla campioana la calarie, Natasha Baker, in timpul unei receptii in onoarea sportivilor de la Jocurile Olimpice si Paralimpice, tinute la Palatul Buckingham.

„George este fascinat de scrima, insa cred ca este asa din cauza scuturilor pe care le poarta sportivii”, a dezvaluit ducesa de Cambridge.

Lui Charlotte i-ar fi placut sa fie aici, insa ar fi facut mare dezordine”, a mai spus Catherine.

Aceasta a mai dezvaluit faptul ca micuta care va implini doi ani la anul este foarte pasionata de cai.

Printul George este cel mai mare copil al familiei Catherine Middleton si Printul William si s-a nascut pe data de 22 iulie 2013. Acesta a fost asteptat zile intregi de sute persoane care au stat in fata maternitatii pentru a-l cunoaste pe micut. Inca de la nastere, copilul a devenit un model pentru copiii din intreaga lume.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top