Connect with us

Revistateo.ro

10 motive pentru care abia asteptam toamna. Cu care esti de acord?

Stil de viata

10 motive pentru care abia asteptam toamna. Cu care esti de acord?

Desi temperaturile scad, cerul este mai noros si sezonul racelilor incepe in forta, exista o multime de motive pentru care iubim toamna. Iata cateva dintre acestea!

1. Puloverele calduroase. Nu exista femeie care sa nu iubeasca confortul pe care un pulover moale si calduros il ofera. Opteaza pentru culori precum marsala, albastru electric sau gri si vei iesi din multime.

2. Esfarfele supradimenionate. In afara de faptul ca arata grozav si se pot asorta la o multime de outfit-uri, aceste esarfe sunt si extrem de practice in zilele racoroase de toamna.

CITESTE SI: 7 PROMISIUNI PE CARE SA LE RESPECTI TOAMNA ACEASTA

3. Sosetele peste genunchi. Sunt in tendinte si arata grozav cu o pereche de botine si o fusta in carouri. Este musai sa incerci o astfel de tinuta!

4. Botinele. Cu un toc micut si intr-o nuanta precum marsala, negru sau verde, vor da picioarelor tale un
aspect impecabil si te vor subtia. Se pot asorta la diverse tinute si nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau in aceasta toamna!

5. Bauturile calde. Sa nu uitam nici de micile placeri pe care sezonul rece ni le ofera. Acum te vei putea bucura la finalul fiecarei zile obositoare de o ciocolata calda sau de un ceai fierbinte. Este modalitatea ideala de a te relaxa.

6. Dovleacul placintar. O multime de bunatati pot fi preparate din aceasta minune a naturii. Pe langa traditionala placinta te poti rasplati cu shake-uri sanatoase, fursecuri si tot felul de prajituri care umplutura din dovleac. Este un deliciu al toamnei pe care toti il asteptam!

7. Creativitate. Studii recente arata ca in perioada rece creativitatea si imaginatia ating cote maxime. De fapt, ce te poate stimula mai mult decat o patura calduroasa, un ceai cald si o carte buna in timp ce asculti sunetul ploii?

CITESTE SI: REMEDII NATURALE PENTRU ASTENIA DE TOAMNA

8. Vacantele ieftine. Odata cu sosirea lunii septembrie apar diverse oferte de ultim moment care iti pun la dispozitie sejururi in locatii interesante, la preturi mult mai mici decat cele din plin sezon.

9. Lumanarile parfumate. Sunt ideale pentru terapie si te ajuta sa te relaxezi. Toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru utilizarea acestora, caci ziua se scurteaza si astfel poti crea o atmosfera de vis in fiecare dupa amiaza.

10. Fara insecte. Printre cele mai deranjate aspecte ale verii sunt insectele zburatoare care ne calca pe nervi la orice pas. Odata cu temperaturile scazute toate acestea dispar!

Sursa foto: thesunkisseddiary.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top