Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva lucruri pe care femeile le vor in pat de la partenerii lor, insa nu au legatura cu sexul. . Afla despre ce este vorba.

Cuplu

10 lucruri pe care femeile le vor in pat si nu au legatura cu sexul

Sunt cateva lucruri pe care femeile le asteapta de la partenerii de cuplu, in pat, dar nu au legatura cu sexul. Mai jos le vei gasi pe cele mai comune dintre ele.

Cateva lucruri pe care femeile le vor in pat, dar nu au legatura cu sexul

1. Vor sa fie complimentate. Vor sa li se sopteasca faptul ca sunt iubite si ca partenerii de cuplu isi doresc sa se trezeasca in fiecare dimineata alaturi de ele.

2. Vor sa fie imbratisate. Vor sa simta bratele partenerului de cuplu in jurul lor, sa se simta aproape de barbatii pe care ii iubesc, fara a face sex.

3. Vor sa simta caldura. Vor sa stea impreuna cu persoanele iubite sub patura, sa simta caldura alaturi de persoanele pe care le iubesc.

4. Vor micul dejun. Nu vor sa le gatesti in fiecare zi, insa le-ar placea ca uneori, cu diferite ocazii, sa fie surprinse cu micul dejun pregatit de partenerii de cuplu.

5. Vor sa fie sarutate. Vor sa fie sarutate pe frunte, pe obraz, pe mana. Intr-un mod care sa le arate ca partenerilor le pasa, ca le iubesc. Fara sa aiba legatura cu sexul.

6. Vor masaj. Vor ca partenerii de cuplu sa le ajute sa se relaxeze, in special dupa o zi obositoare si incarcata. Mereu au cate ceva de facut, insa cand sunt alaturi de iubitul lor, isi doresc sa scape de tensiunea cumulata de-a lungul zilei.

7. Vor sa comunice cu partenerii lor. Vor sa cunoasca si gandurile persoanei iubite. Indiferent daca vorbesc despre lucruri serioase sau despre lucruri lipsite de importanta.

8. Vor sa fie aproape de partenerii lor de cuplu. Sa isi sprijine capul pe umarul lor, sa se tina de mana etc. Sa simta legatura dintre ei.

9. Vor sa se vizioneze filme etc. cu partenerii lor de cuplu. Vor sa faca lucruri amuzante si placute alaturi de partenerii lor.

10. Vor sa isi faca planuri pentru ziua urmatoare. Vor sa stie ca partenerii lor sunt alaturi de ele nu numai in acea seara, ci ca vor fi si in viitor. Vor sa stie ca pot face mai multe lucruri impreuna.

Articole pe aceeasi tema:

7 secrete ale unor relatii de cuplu reusite

3 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui partenerului de cuplu

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top