Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile feminine care vor suferi din dragoste în luna noiembrie. Nativele vor fi dezamăgite

Astrofun

Zodiile feminine care vor suferi din dragoste în luna noiembrie. Nativele vor fi dezamăgite crunt

Deși credeau că partenerul nu va nimic care le provoca suferință, pentru trei zodii feminine lucrurile nu vor sta deloc așa cum își doresc la capitolul dragoste. Nativele vor trece printr-o perioadă complicată.

Pentru trei zodii feminine, luna noiembrie nu va fi perioada în care vor avea noroc în dragoste. Din contră. Va fi momentul în care vor ieși la iveală unele detalii pe care persoana iubită ar fi vrut să le ascundă, cu gândul că așa nu îi va răni sentimentele partenerei.

Trei zodii feminine care vor fi suferi din dragoste în luna noiembrie
Săgetător

Pentru femeile din zodia Săgetător, luna noiembrie vine cu o mulțime de provocări în ceea ce privește dragostea. Se poate ca aceste native să fie dezamăgite de partener, care ar putea să pară că este indiferent la dorințele persoanei iubite. De altfel, pot să apară și conflicte, pentru că există unele lucruri nespuse sau anumite probleme din trecut care nu au fost rezolvate la momentul potrivit. Toate aceste vor afecta semnificativ legătura, iar nativele vor trece cu greu peste aceste episoade.

Vărsător

Chiar dacă, de obicei, lasă impresia că nimic nu le afectează și vor să pară că nu sunt atât de sensibile, femeile din zodia Vărsător vor simți că nu sunt pe aceeași lungime de undă cu partenerul și că persoana iubită nu este sincer, așa cum își doresc nativele. Femeile din această zodie vor fi confuze și se poate să amâne momentul în care vor decide dacă se despart de iubit sau îi mai acordă o șansă.

Pești

Și femeile din zodia Pești vor trece printr-o perioadă mai delicată în cuplu. Atunci când sunt într-o relație, aceste native iubesc cu adevărat și așteaptă același lucru și de la persoana iubită. Doar că, este posibil ca alte să fie prioritățile partenerului și vor simți că sunt date la o parte. Nativele pun mare preț pe timpul de calitate petrecut de iubit, lucru care nu va fi neapărat posibil în perioada următoare, când partenerul își va dori cu totul altceva.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top