Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata. Te numeri printre ele?

Astro-FUN

Zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata. Te numeri printre ele?

Unele semne zodiacale sunt ghidate de spiritul libertatii si al independentei, tocmai de aceea le vine destul de greu sa afiseze emotii fata de partener. Uite zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata. Te numeri printre ele?

Zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata

BERBEC
Independent si impulsiv, deseori Berbecul ia decizii fara sa se gandeasca la consecinte, dar mai ales fara sa se consulte cu partenerul de viata. Acest lucru poate afecta increderea construita intre cei doi, dar nu este foare greu sa se ajunga la un compromis.

GEMENI
Acest nativ este indraznet si curios, dar deseori isi satisface curiozitatea pe cont propriu, fapt ce il deranjeaza pe partener, deoarece acesta se simte dat la o parte. Este distant in relatii datorita spiritului de aventurier care il calauzeste.

Zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata

CITESTE SI: Cum reactioneaza ZODIILE la provocarile SORTII

CITESTE SI: Zodia care va domina lumea in urmatorii 20 de ani

LEU
Leul este regele junglei, iar acest lucru se reflecta in personalitatea nativului acestui semn zodiacal. Deseori nu se consulta cu partenerul, ceea ce il face sa para distant in relatii. Nu obisnuieste sa isi arate afectiunea si nici nu vrea sa primeasca foarte multa. Ii este suficent sa stie ca iubirea in relatie este reciproca.

SCORPION
Scorpionii sunt cei mai puternici nativi, de aceea este dificil de tinut pasul cu ei intr-o relatie. In mare parte din timp, au tendinta de a-si ascunde adevaratele sentimente si a nu impartasi mare lucru cu partenerul de viata. Nu are nevoie de dovezi de afectiune si nici nu ofera la randul lui, tocmai de aceea se numara printre zodiile care sunt mai reci cu partenerul de viata.

SAGETATOR
Spirit liber, care nu urmeaza regulile, deseori se simte constrans intr-o relatie, iar asta il face sa fie mai inchis in el si sa nu isi deschida sufletul in fata celui de langa el.

PESTI
Acesti nativi sunt distanti in relatie, deoarece sunt foarte sensibili si in majoritatea timpului le este frica sa nu fie raniti. Pestii evita sa isi expuna sentimentele pentru ca acesta este mecanismul lor de aparare impotriva dezamagirii in dragoste.

Sursa foto: Huffpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top