Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodiile care își SCHIMBĂ VIAȚA la 180 de grade din aprilie 2018!

CAPRICORN – ÎNTOARCERE LA STAREA SPIRITUALĂ ORIGINALĂ
Dacă stăm să ne uităm fugitiv, anul 2018 ar părea unul mai degrabă liniștit pentru Capricorni, însă este doar o primă impresie. Oricum, Capricornul a avut mult de furcă în ultima vreme cu tot felul de probleme de rezolvat, iar o perioadă de repaus este numai binevenită. Anul 2018 aduce un mic zbucium sufletesc (o despărțire dureroasă) în vară, însă per total va fi un an așa cum își doresc Capricornii: plin de liniște și pace. De fapt, anul 2018 va fi revenirea Capricornului la starea sa spirituală originală.

RAC – RĂSARE SOARELE PE STRADA TA
Pentru zodia Rac, anul 2018 este unul cu schimbări uriașe. O relație nouă, o carieră nouă și chiar un nou cămin. Toate acestea vin după ce Racul a fost nevoit să facă multe compromisuri și să suporte multă suferință și umilințe chiar din partea celor apropiați. Racul a hotărât să își trăiască viața așa cum își dorește, având în față un destin de aur, cel puțin în 2018. Va fi anul în care nativul în Rac se va redescoperi așa cum era în adolescență sau în copilărie și va lupta să își păstreze visele și aspirațiile pe mai departe.

BALANȚĂ – FLUCTUAȚII ÎN VITEZĂ
Balanțele vor avea un an exploziv în ceea ce privește relația sa cu lumea. Relațiile sociale ale Balanței vor exploda la propriu: prieteni făcute și desfăcute, multe ieșiri, tensiune, adrenalină, drame, fericire, excursii – un conglomerat de stări și fapte pe care un om le trăiește într-o viață întreagă. Așadar, pentru Balanțe nu va mai fi timp în 2018 să cântărească lucrurile deoarece totul va decurge cu o viteză uluitoare.

Horoscop 2018 Minerva – Astrologul a realizat, IN EXCLUSIVITATE pentru TeoTrandafir.com, previziunile astrale pentru anul 2018.

Minerva prezintă în detaliu, pentru fiecare zodie, cum va fi anul 2018 din punct de vedere al familiei, carierei, banilor, sănății, relațiilor și nu doar atât.

Horoscop 2018 Minerva – pentru fiecare zodie

Horoscop 2018 Minerva Berbec 2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viața lor. Citește aici horoscopul complet.

Horoscop 2018 Minerva Taur  – Luând în considerare Anul Nou ca punct de referință, haideţi să vedem care este potenţialul real al acestor nativi în 2018 și să înțelegem prioritățile din viața lor. Citeste aici integral horoscopul pentru anul 2018 pentru zodia taur.

Horoscop 2018 Minerva Gemeni – Alerţi, rapizi în gândire și dornici de a savura variatele delicii ale vieții, nativii Gemeni sunt asemenea unei tornade. Horoscopul anului 2018 pentru zodia GEMENI complet AICI.

Horoscop 2018 Minerva RAC – Sarcina majoră pentru 2018 este de a-şi întelege inima. Ultimii doi ani au fost destul de grei în anumite privinţe. Au avut de plătit datorii vechi dar au fost puternici şi tot ceea ce au câștigat a fost cu sudoarea frunţii. În 2018 vor începe să vadă roadele eforturilor lor. Citeste aici. 

Horoscop 2018 Minerva Leu – Motivele pentru toate încercările, suferinţele si testele din ultimii şase ani, vor deveni evidente în 2018. Nu Cosmosul a fost cel care i-a pedepsit, pur şi simplu nu s-au aflat pe lista de priorităţi a acestuia. A fost mai de grabă o perioadă de călire, o bucată de fier călită în foc.  Citeste aici. 

Horoscop 2018 Minerva Fecioară – Anul care a trecut a fost o provocare pentru nativii Fecioară iar această tendinţă va continua şi în acest an. În 2017 au muncit pentru cariera lor şi pentru afirmare, iar acest lucru este valabil și în 2018. Deși nu sunt înclinați să se distreze, ar trebui să găsească un hobby sau un spațiu unde să-şi petreacă timpul liber şi unde să-şi pună în valoarea creativitatea. Citeste aici. 

Horoscop 2018 Minerva Balanță – Anul trecut nu a fost un an ușor și nici de succes. Tendinţa este ca starea de fapt să se continue şi în acest an. Cariera poate marca reuşite mai ales după 8 noiembrie. În 2018, accentul se va deplasa de la prietenii, la crearea de rețele şi de activități de grup. Citeste aici.

Horoscop 2018 Minerva Scorpion – Vor avea parte, în continuare, de instabilitate emoțională și fluctuaţii sufletești în viaţa de familie, cu schimbări bruşte şi neaşteptate şi despre care s-a scris mult, în ultimii ani. Li se întâmplă toate acestea pentru că ei trebuie să învăţe să-şi dezvolte permanent echilibrul emoțional, indiferent de circumstanțe. Citește aici.

Horoscop 2018 Minerva Săgetător – În a doua jumătate a anului 2018, se vor confrunta cu capacitatea de a-şi depăşi limitele, în special cele dintre ei și cei apropiaţi – parteneri de viaţă, iubiți, foşti sau foste, parteneri de afaceri sau prieteni. Citeste aici.

Horoscop 2018 Minerva Capricorn – Spiritualitate a fost importantă anul trecut și îşi va continua trendul ascendent şi în noul an. Vor avea loc schimbări importante, pe termen lung. Citeste aici.

Horoscop 2018 Minerva Vărsător – Lucrurile sunt incontestabil mai ușoare decât în ultimii trei ani, deși poate nu la fel de ușoare cum au fost anul trecut, poate şi pentru că există încă o mare volatilitate în viața lor. Citește aici.

Horoscop 2018 Minerva Pești – Anul trecut a existat o nevoie dramatică de a echilibra planul familial cu cel profesional iar tendința continuă şi în acest an. Ambele zone sunt importante, ceea ce le va cere timp si energie. Inevitabil, vor exista în ambele tabere, persoane care vor fi nemulțumite. Citește aici.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top