Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodii pândite de ghinion toamna asta. Ele vor pătimi cel mai mult!

Toamna anului 2017 se anunță imprevizibilă. Vor avea loc o serie de schimbări substanțiale în viețile tuturor nativilor.

Chiar dacă ghinioanele se vor ține lanț de trei dintre aceștia, e de menționat faptul că totul se va întâmpla cu un scop. Dacă toamna aceasta zodiile Berbec, Scorpion și Pești vor avea câteva obstacole de depășit, se poate spune că la iarnă lucrurile se așază.

Zodiile pândite de ghinion toamna asta:

BERBEC – Nativul Berbec nu poate renunța la atitudinea agresivă, la nevoia de a critica în permanență și de asta are de pierdut. Karma se răzbună pentru a pune lucrurile la punct. Berbecul trebuie să fie ceva mai împăciuitor dacă își dorește cu adevărat succes.

SCORPION – Scorpionul a fost protejat mai tot anul de divinitate, ceea ce înseamnă că trebuia să fi învățat o serie de lucruri pentru bunăstarea lui fizică și emoțională. Acei Scorpioni care nu au reușit să se dezmeticească de ce le merge prost o vor duce rău în continuare.

CITESTE SI: Cele 4 zodii care vor avea o toamnă de vis. Două dintre ele CÂȘTIGĂ O AVERE!

PEȘTI – Tot anul a ținut-o într-o distracție și într-o bunăstare cum rar i s-a mai dat. Iată că toamna asta îl determină pe nativul Pești să strângă puțin cureaua. Va avea de îndurat multe reproșuri din partea celor apropiați și își va da seama că prietenii pe care îi are nu sunt toți sinceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top