Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care tace și te face. Ai grijă ce îi spui!

Există o zodie care se remarcă prin tăcerea ei de mormânt. Este introvertită, vorbește articulat și puțin chiar și atunci când i se cere părerea, însă dacă se simte călcată pe coadă, nu are nicio remușcare în a se răzbuna, motiv pentru care trebuie să ai grijă la modul în care te porți cu ea.

Zodia care tace și te face este…

Reține tot ce îi spui și, chiar dacă nu schițează niciun gest, având fața implacabilă, te ține minte toată viața. Extrage ce îi place să audă și strânge informațiile necesare ca să te poată ataca atunci când îți va fi lumea mai dragă.

Deși nu pare, se pricepe foarte bine la oameni și știe cum să profite de vulnerabilitatea lor. Se victimizează cu ușurință și aduce reproșuri justificate, chiar dacă intenția nu este întotdeauna cea mai morală.

Este vorba, probabil cum ai bănuit deja, despre nativul Capricorn. Capricornul este, în general, rezervat, detașat, însingurat, dar orgoliu ca el nu are nimeni. Motto-ul acestei zodii este: „Concretizez material toate gândurile creatoare utile revelației funcției mele interioare și mi le asum cu toată libertatea”.

CITEȘTE ȘI: Top zodii periculoase. FBI a publicat statisticile

Capricornul este posesiv în relațiile de iubire și e bine ca partenerul de viață să nu îl calce pe bec. Dacă află că este înșelat, va trece imediat la cele mai dureroase tehnici de răzbunare. Așadar, e bine să te porți cu mănuși cu acest nativ. Este bun și săritor până la un punct.

Subiecte pe aceeasi tema: Zodia care nu minte niciodata

Chiar daca uneori o minciuna ne poate scapa de o anumita problema, nativul unei zodii nu concepe sa minta, oricat de greu ar parea. Zodia care nu minte niciodata reuseste sa ii uimeasca pe ceilalti cu atitudinea sa.

Se spune ca uneori o minciuna poate “indulci” realitatea, insa nativul unei zodii este sincer in orice moment al zilei. Cei care mint il uimesc pe acest nativ, care nu isi imagineaza viata spunand minciuni.

Desi este constient de faptul ca cei din jur pot fi raniti de cuvintele sale, acest nativ prefera sa fie intotdeauna corect. Spune verde in fata tot ce are pe suflet. La munca sau in viata privata, acest nativ este intotdeauna corect cu ceilalti. Spune mereu ce are pe suflet, dar si ce il deranjeaza.

Zodia care nu minte niciodata poate fi considerata lipsita de tact
Din acest motiv, nativul zodiei Capricorn poate fi considerat ciudat de catre ceilalti, dar si lipsit de tact. De asemenea, prefera sa stie realitatea asa cum este ea, decat sa fie mintit in fata. Suport mai bine realitatea decat minciuna.

Pentru ca isi conduce viata dupa acest principiu, nativul zodiei Capricorn cere de la ceilalti intotdeauna adevarul. Neintelegand de ce mint ceilalti, nativul zodiei Capricorn este adesea dezamagit de ceilalti.

In viata privata, Capricornul cauta sa aiba in jurul sau persoane asemanatoare lui. Orice secret i-ai spune, nativul acestei zodii nu il va impartasi niciodata. Din acest motiv, prietenii sai stiu ca pot avea incredere in el, in orice situatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top