Connect with us

Revistateo.ro

zodia care greseste DIN DRAGOSTE

Astro-FUN

Zodia care greseste DIN DRAGOSTE

Care este zodia care greseste DIN DRAGOSTE? Cine iubeste atat de mult incat risca sa isi DISTRUGA relatia?

Daca iubesti acest nativ al zodiacului stii foarte ca iubesc atat de pasional, incat risca sa faca multe greseli. Fie sa te sufoce, fie sa te indeparteze din cauza intensitatii cu care abordeaza relatia. Isi doreste atat de mult o conexiune incat ar face orice ca sa isi mentina partenerul aproape.

Se daruieste total partenerului si este dispus sa sacrifice totul, insa cere foarte mult in schimb. Are nevoie de dovezi de iubire, de afectiune si de sprijin. Cateodata, aceasta nevoie exagerata de grija din partea partenerului il va indeparta.

CITESTE SI: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

CITESTE SI: Care sunt SUFLETELE GEMENE ale zodiacului. Nativii care comunica TELEPATIC

Isi manifesta iubirea prin dovezi exagerate – poezii, cantece, cadouri si incearca sa faca impresie buna cu orice pret. De aceea, va da impresia ca nu este natural.

Este o persoana spirituala, care poate fi putin cam naiv cateodata, motiv pentru care va fi usor de pacalit de catre cineva cu intentii rele. In plus, daca nu se simte iubit risca sa cada in depresie si sa isi sufoce partenerul cu dovezi de afectiune, in speranta ca acesta ii va raspunde la fel. Din pacate, mai mult greseste cu aceasta atitudine…

Asadar, care este zodia care greseste DIN DRAGOSTE?

PESTELE! Aceasta zodie se daruieste atat de mult, incat risca sa cada in propria-i capcana cand este vorba despre iubire. Este extrem de sensibil si cere foarte mult de la partener. Pentru el, relatia (si mai ales casatoria) este o evolutie spirituala si vrea ca cel drag sa vada si sa inteleaga acest lucru. Are nevoie ca cel drag sa ii fie alaturi la greu, dar sa il lase si sa se bucure de liniste si singuratate atunci cand are nevoie. Este greu sa pastrezi balanta echilibrata intr-o relatie cu un nativ in zodia Pesti.

Pe de alta parte, cand gasesti acel echilibru, nativul din zodia Pesti iti va fi mereu alaturi. Este fidel si iubeste cu toata fiinta lui. Este acea persoana pe care te poti baza, atunci cand vrei sa te asculte, sa te inteleaga si chiar sa iti anticipeze nevoile. Daca esti dispus sa treci peste momentele in care are nevoie disperata de afectiune si iubire, vei reusi sa construiesti o relatie solida cu cel nascut in zodia Pesti.

Vezi aici compatibilitatile pentru zodia PESTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top