Connect with us

Revistateo.ro

zodia care are un suflet batran

Astro-FUN

Zodia care are UN SUFLET BATRAN!

De ce este aceasta zodia care are un suflet batran? Ce o caracterizeaza?

Este vorba despre un nativ al zodiacului ambitios, muncitor, calm, rational, modest si pragmatic. Insa, in spatele tuturor acestor calitati se ascund anumite trasaturi care il transforma in Zodia care are UN SUFLET BATRAN! E ambitios, dar incapatanat si devine exagerat de conservator uneori. E muncitor, dar poate fi obsedat de munca si uita micile placeri ale vietii. Este calm si rational, insa se poate spune chiar ca este chiar mai rece ca gheata.

Este un lider innascut, are extraordinare abilitati de organizare si un simt urias al responsabilitati. Dar… si un suflet batran.

Este vorba despre zodia Capricorn, cel mai determinat nativ al horoscopului.

Citeste si: Tu ce alegi, dragoste sau bani?

Citeste si: Care sunt zilele norocoase pentru fiecare semn al zodiacului

In timp ce este tenace si inapatanat, cu o putere de munca greu de depasit, este si foarte conservator. Greu faci un capricorn sa iasa din carapacea lui si sa incerce noi aventuri sau macar sa accepte alte idei. Este un om modest pana la extrem si poate fi chiar umil, pentru ca de multe ori nu are curajul sa isi apere ideile sau sa spuna adevarul verde-n fata.

Se spune adesea despre Capricorni ca au sufletele imbatranite. Este ca si cum acesti nativi s-ar fi nascut deja invatat, un bagaj adus, poate, dintr-o viata anterioara. Se observa chiar pe chipul lor si in trasaturile lor ca sunt seriosi si usor inexpresibi.

Este o zodie care are multa intelepciune, e un profesor innascut. Ii place sa educe, sa invete, sa explice. Dar nu stie sa se bucure de lucrurile marunte, sa experimenteze sau sa se aventureze. Este un om potolit, in banca sa, cel care sare in ajutor celor din jur, dar doar daca acestia ii cer ajutorul si el este convins ca ar putea face ceva. Nu este omul care ar face absolut orice pentru prieteni, dar este cel care reprezinta un sprijin si o ancora pentru cei din jur.

Capricornul nu este acel prieten pe care sa il iei in drumetii, ci cel ce are grija de pisica ta in timp ce tu lipsesti. Nu este colegul de serviciu alaturi de care sa pierzi vremea, caci e prea concentrat pe munca pe care o face. E un spirit matur si linistit, un suflet batran, s-ar putea spune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top