Connect with us

Revistateo.ro

Ziua Internationala a fericirii - 20 martie

Stil de viata

Ziua Internationala a fericirii – 20 martie

Pe 28 iunie 2012, Adunarea Generala a ONU a stabilit ca Ziua Internationala a Fericirii sa fie sarbatorita pe 20 martie. Ziua dedicata fericirii mondiale coincide cu Ziua internationala a Francofoniei.

Cantecul „Happy”, intepretat de Pharrell Williams, va fi difuzat vreme de 13 zile, continuu, de serviciul de streaming muzical iHeartRadio, pentru a promova Ziua Internationala a Fericirii, sarbatorita in fiecare an pe 20 martie, potrivit unei decizii luate de Adunarea Generala a ONU.

Acest cantec, nominalizat la Oscar si inclus pe coloana sonora a filmului de animatie „Despicable Me 2”, a ajuns deja pe primul loc in topurile muzicale din 20 de tari, iar Pharrell Williams a decis sa foloseasca succesul piesei sale pentru a promova o initiativa a Organizatiei Natiunilor Unite.

Incepand de marti, 18 martie, cantecul „Happy”, este difuzat non-stop pe un post online afiliat serviciului iHeartRadio, pana pe 31 martie.

Organizatorii evenimentului vor dona toate fondurile obtinute in aceasta perioada organizatiilor afiliate ONU care organizeaza actiuni de caritate.

Pharrell Williams este producator, interpret si compozitor si a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat si prin colaborarile sale cu alti artisti de seama, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk si Robin Thicke.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top