Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Au ramas impresionati cand au vazut ce facea acest barbat pe plaja

Stil de viata

VIDEO. Au ramas impresionati cand au vazut ce facea acest barbat pe plaja

Un barbat a devenit senzatie pe Internet pentru excentricitatea lui. Unii l-au privit ciudat, altii s-au bucurat sa vada ca mai exista oameni pe lume care cauta frumosul in viata.

Dotan Negrin este, fara doar si poate, un artist caruia nu ii place sa auda de reguli si isi traieste viata facand-o mai frumoasa pe a celor din jur. Cea mai mare satisfactie a lui Negrin este sa ii vada pe oameni cu zambetul pe buze si reuseste sa faca asta la fiecare calatorie a sa.

Postul de televiziune american CBS l-a descoperit cand un reporter se afla intr-o simpla plimbare intr-un parc cu plaja si verdeata din New York. L-au vazut pe Negrin instalandu-si instrumentul cel mai valoros la marginea plajei, in timp ce turistii se plimbau cu barcile sau admirau peisajul.

FOTO. Daca vezi asta in apa marii, iesi imediat afara si fa dus! Uite ce poti pati

VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

Negrin canta la pian de ani de zile in natura. Tanarul artist nu alege doar plaja pentru a-si demonstra talentul, ci merge si in locuri aglomerate precum piata din fata Turnului Eiffel din Paris sau statiuni montane frecventate de turisti. Barbatul si-a carat pianul de 200 de kilograme prin toata lumea: America Centrala, Europa si nordul Americii. El intentioneaza sa bucure cat mai multa lume cu muzica sa cantata la pian.

Oamenii care l-au intalnit l-au aplaudat de fiecare data cand acesta incepea sa cante si s-au aratat impresionati de faptul ca o persoana care apare din neant infrumseteaza vacantele turistilor, care nu avea inclus in sejurul lor un concert la pian cand si-au ales destinatia.

Vezi mai jos videoclipul care a strans sute de mii de like-uri pe Youtube si a fost impartasit de zeci de mii de persoane pe retelele de socializare:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top