Connect with us

Revistateo.ro

punctul

Sanatate

Vezi punctul MAGIC de pe mana ta, pe care il apesi si te VINDECI

Poti sa scapi de palpitatii, dureri de spate sau de stres si depresie prin tehnici de presopunctura vechi de mii de ani. Descopera punctul magic de pe mana ta care te vindeca!

Masarea unor anumite puncte este o tehnica, numita presopunctura, practicata de mai bine de 5.000 de ani. Este unul dintre cele mai vechi tratamente chinezesti, care are efecte uimitoare. Specialistii in presopunctura au descoperit puncte specifice in tot corpul omenesc, care sunt sensibile si influenteaza functionarea intregului organism, prin aceasta metoda simpla: aplici presiune prin apasare pe aceste puncte.

Sursa foto: itmonline.org

Sursa foto: itmonline.org

Daca ai probleme cardiovasculare si suferi frecvent de palpitatii si tahicardie, adica simti ca inima iti ia razna si bate mai tare decat ar trebui, e momentul sa iei masuri. Punctul MAGIC de pe mana ta se afla sub palma, pe pliul acesteia, spre degetul mic (in imagine – PC 7).

Coboara la baza degetului mic catre incheietura palmei si vei simti punctul usor dureros. Aplica un masaj pe acest punct, prin apasare, timp de 3 minute. Vei simti cum bataile inimii se calmeaza.

CITESTE SI: Secretele unui masaj facial reuşit

CITESTE SI: De ce ar trebui să mergi la masaj mai des

Pentru a scapa de stres si dureri de cap, aplica presiune in punctul dintre degetul mare si aratator, timp de 30 de secunde.

Ca sa scapi de insomnie, apasa usor cu degetul mare si aratator varfurile celorlalte degetelor. Repeta timp de cateva minute si vei dormi linistit.

Daca esti tot timpul nervos si o stare constanta de oboseala, poti folosi presopunctura ca sa iti revii. Stai pe scaun si aseaza mainile cu dosul palmelor in sus si cu degetele rasfirate, pe genunchi. Maseaza punctele aflate sub degetele inelare.

Sigur si tu suferi de dureri de spate. Ca sa te vindeci, te ajuta tot PUNCTUL MAGIC: in dosul mainii, in spatiul care separa degetul mic de inelar (in imagine – PC 7), in incheietura mainii. Maseaza-l circular, aplicand presiune si vei observa ca durerile de spate dispar.

Sursa foto: itmonline.org

Sursa foto: itmonline.org

VEZI AICI cum te afecteaza farmecele chiar daca nu crezi in ele!

Descoperă AICI care sunt locurile de pe corp unde femeilor le place să fie atinse

Sursa foto: wikipedia.org

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top