Connect with us

Revistateo.ro

chakra

Astro-FUN

Vezi care este CHAKRA zodiei tale si ce spune aceasta despre tine!

Chakrele reprezinta centrii energetici ai corpului, despre care se presupune ca transporta fluxul de energie, de-a lungul coloeanei vertebrale. Fiecare om are o Chakra predominanta. Vezi ce Chakra ai in functie de zodia ta!

BERBEC– Manipura

Aceasta Chakra este situata la nivelul stomacului, desupra buricului si este Chakra plexului solar. Daca Chakra se dezechilibreaza, vei fi deprimat, pentru ca este cea care il ajuta pe Berbec sa aiba autocontrol, sa fie pragmatic si sa ia deciziile bune. Chakra Manipura ajuta digestia si sustine functiile organelor din zona abdomenului.

CITESTE SI: PRACTICĂ SPIRITUALĂ. Cum îți TREZEȘTI spiritul cu chakra de la nivelul gâtului

TAUR– Anahata

Taurul e dominat de Chakra inimii. Anahata se gaseste in zona plexului cardiac, intre buric si gat. Il ajuta pe Taur sa fie echilibrat, sa fie sensibil si datorita ei, Taurul este caracterizat drept familist convins, preocupat de bunastarea familiei. Daca aceasta Chakra este afectata, Taurul va fi incapabil de iubire.

GEMENI- Vishuddha

Pe Varsator il domina Chakra gatului si ii ofera capacitatea de a influenta oamenii, doar prin vorbe. Insa, daca exista dezechilibru, Gemenii pot deveni barfitori si vor avea tedinta de a se exterioriza. Vishuddha controleaza gatul, coardele vocale si sistemul auditiv, pe care le protejeaza de boli.

RAC– Ajna

Racul isi primeste energia, prin Chakra celui de al treilea ochi, care este amplasata in frunte. De aceea, Racul este creativ si spiritual, orientat spre nevoile celor din jur. Daca Chakra Ajna este in dezechilibru, Racul va avea tendinta de a se inchide in sine si isi doreste sa stea singur, ceea ce il poate duce spre depresie. Din punct de vedere medical, Ajna controleaza tiroida si glanda pituitara.

LEU– Sahasrara

Centrul de energie al Leului este situat deasupra capului si se numeste Chakra Coroanei. Este cea care ii ofera Leului putere si dorinta de a invata, plus capacitatea de a gestiona cu eleganta situatiile delicate. Insa, daca Sahasrara are probleme, nativii din Leu vor abuza de putere si vor avea tendinta de a se considera superiori. Chakra Coroanei e cea care face legatura dintre divinitate si lumea pamanteasca.

FECIOARA– Vishuddha

Chakra Gatului este specifica Fecioarei. Vishuddha este raspunzatoare pentru doua caracteristici importante: loialitatea si perfectionismul specific specifice Fecioarelor. In caz de se dezechilibraza, nativii din Fecioara vor fi nervosi, irascibili si manipulatori.

CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA 2

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top