Connect with us

Revistateo.ro

Draga Olteanu Matei, în vârstă de 83 de ani, este una dintre cele mai amri actrițe din România. Ea a făcut declarații emoționante.

Star

Vești triste despre Draga Olteanu Matei: „Nu cred că o mai duc mult”

Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai mari și mai iubite actrițe din România. Ajunsă la vârsta de 83 de ani, actrița a vorbit despre cel mai mare vis al ei. Ea spune că speră să și-l îndeplinească înainte de a muri, deși își simte sfârșitul aproape.

Draga Olteanu Matei, declarații sfâșietoare: „Nu cred că o mai duc mult”

Actrița a vorbit despre marea sa dorință.

„Am un sertar plin cu scenarii de film si un miniserial TV pe care vreau sa-l transform intr-un film. Poate ma ajuta Dumnezeu sa il fac inainte sa ma duc, ca nu cred ca o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesa scrisa de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, si eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi «Sofronia»”, a marturisit Draga Olteanu Matei, in urma cu cativa ani, intr-un interviu pentru ziarul Ring.

Ea a vorbit și despre durerea pe care o simte la trei ani de la pierderea sufletului ei pereche.

„Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti. Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti.

Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic.

Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra”, povestea distinsa Draga Olteanu-Matei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top