Connect with us

Revistateo.ro

Michael schumaher

Star

VESTE tristă despre Michael Schumacher. FAMILIA a făcut ANUNȚUL la mai bine de trei ani de la accident

Au trecut trei ani și jumătate de la accidentul de schi care l-a pus la pat pe îndrăgitul Michael Schumacher. Imediat după accident, fostul pilot a intrat într-o comă indusă medical vreme de şase luni. Starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit progresiv, iar în luna septembrie a anului 2014 a revenit la casa din Geneva, pentru recuperare.

Anunțul făcut de familia lui Michael Schumacher

Informaţiile privind starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost extrem de puţine în ultima vreme, dar avocatul familiei, Felix Damm, a declarat recent în instanţă că fostul pilot ar fi paralizat. Damm a făcut afirmaţii în contextul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a spus Damm în instanţă, potrivit Express.

Sabine Kehmas, managerul fostului pilot de F1, a refuzat să comenteze aceste informaţii, precizând că nu va exista o actualizare oficială privind starea de sănătate a lui Schumacher.

Citește și: Zodiile care vor fi împreună și dincolo de moarte

Fostul pilot de Formula 1 are nevoie de îngrijire non-stop, iar costurile se ridică la aproximativ 150.000 de euro pe săptămână. O echipă formată din 20 de medici şi asistente este resposabilă de sănătatea acestuia. Practic, suma totatlă pentru îngrijirea lui Schumacher este de peste 14 milioane de euro în trei ani.

La momentul accidentului, averea fostului pilot se ridica la 500 de milioane de euro. Soţia sa, Corinna Schumacher, ar fi vândut un avion privat şi o casă de vacanţă în Norvegia pentru a acoperi costurile de îngrijire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top