Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Uranus retrograd în Berbec. 4 zodii vor fi lovite de depresie

Mâine, 3 august, Uranus va retrograda în zodia Berbec. Acest eveniment aduce o suită de schimbări majore, dar și o serie de probleme emoționale ori chiar de sănătate pentru anumiți nativi.

Planeta Uranus este a șaptea ca distanță față de Soare. În astrologie, planeta Uranus este cunoscută pentru spargerea barierelor, făcută de multe ori cu consecințe nefaste.

Uranus e recunoscut pentru deranjarea status-quo-ului zdruncinând normele societății. Pot avea loc evenimente nefericite în masă, căci în următoarea perioadă vor fi vizate colectivele, mai mult decât indivizii în particular.

Cum sunt afectate zodiile de Uranus retrograd

Stările depresive se pot accentua pentru zodiile Fecioară (n.r.: deși beneficiază de protecție divină), Rac, Gemeni și Săgetător. Acești nativi vor fi extrem de sensibili la cea mai mică remarcă ori critică pe care o vor primi de la cei din jur.

CITESTE SI: Venus în Rac aduce surprize colosale. Zodia pentru care se schimbă TOTUL

Horoscop Minerva luna august 2017 pentru TOATE ZODIILE

Vărsătorul, Leul, Balanța și Taurul trebuie să fie cu ochii în patru în următoarele luni, căci Uranus va fi în stadiul retrograd până în ianuarie 2018.

Vor fi luni dificile și pentru Berbec, Scorpion, Capricorn și Pești, care vor trebui să își definitiveze proiectele pe care le-au lăsat de izbeliște în ultima vreme. Au de făcut o serie de schimbări de natură comunicațională. Trebuie să dea dovadă că se pot integra natural, fără a apela la subterfugii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top