Connect with us

Revistateo.ro

Un medic estetician iti spune ce se intampla CU EXACTITATE in timpul operatiei de marire a sanilor

Sanatate

Un medic estetician iti spune ce se intampla CU EXACTITATE in timpul operatiei de marire a sanilor

Sunt foarte multe lucruri pe care multe femei nu le stiu atunci cand decid sa recurga la o operatie de remodelare a sanilor, indiferent ca este vorba despre marire sau micsorare. Multe dintre femeile care calca pragul chirurgului estetician nu stiu cum va desfasura procedura de marire a sanilor.

“Imediat dupa ce anestezia si-a facut efectul, chirurgul estetician va performa incizii pentru a crea un spatiu in tesutul mamar pentru fiecare implant mamar. Implantele mamare vor fi apoi pozitionate pentru un aspect simetric.
Dupa compararea sanilor, pentru a se asigura ca pozitionarea acestora este cea optima, chirurgul estetician va inchide inciziile”, explica pentru kudika.ro, chirurgul estetician Vangelis Vasalos, specialist chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva in cadrul Spitalului Medicover.

“In majoritatea cazurilor se foloseste anestezia generala. Exista cateva situatii, in care, de exemplu, starea de sanatate a pacientei nu permite folosirea anesteziei generale, iar in aceste cazuri, care intr-adevar nu sunt multe, se poate folosi anestezia locala”, declara Vangelis Vasalos.

“In primele ore dupa trezire, unele paciente pot manifesta efecte secundare precum raguseala, dureri de cap, ameteala, greata, dureri musculare, oboseala. Aceste efecte se diminueaza pe masura ce anestezicele sunt eliminate din corp. Dupa operatie se recomanda purtarea unei bustiere, pentru a se pastra o pozitionare corecta a sanilor in timpul vindecarii si pentru a mentine simetria si compactarea acestora”, mai spune specialistul.

“In primele cateva zile este posibil ca pacientele sa resimta o stare de oboseala si durere, deci odihna in aceasta perioada este foarte importanta. Senzatia de tensiune, de apasare la nivelul sanilor este normala, deoarece pielea se acomodeaza cu noua forma si marime a acestora. De asemenea, este posibil ca pacientele sa experimenteze o diminuare a senzatiilor la nivelul bustului. In urmatoarele cateva saptamani de la operatie, este recomandat sa fie evitate activitatile fizice solicitante. Sanii pot ramane sensibili la contact timp de o luna sau chiar mai mult. Expunerea la soare este contraindicata in tot acest timp din cauza reactiilor adverse pe care le-ar putea determina”, a conchis chirurgul estetician.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top