Connect with us

Revistateo.ro

Troleibuzul fantomă din București care i-a speriat pe călători! Ce a pățit o tânără când a urcat în el

Bizar

Troleibuzul fantomă din București care i-a speriat pe călători! Ce a pățit o tânără când a urcat în el

Bucureştiul are un repertoriu bogat de case bântuite şi legende urbane, care i-au speriat pe locuitori de-a lungul vremii. De la fantome şi demoni, până la relatările vremii despre hoţii de organe din spitale, mai multe întâmplări ciudate au reușit să îi sperie pe bucureșteni și nu numai. Una dintre cele mai cunoscute legende ale Capitalei este legată de troleibuzul 75.

Citește și: Au găsit în curtea casei o jucărie ciudată. Când s-au apropiat de ea au găsit un bilet și mai bizar

Se spune că Bucureştiul are şi vehicule-fantomă. Refrenul „Du-mă acasă mai tramvai” nu mai pare chiar atât de îmbietor pentru mulți oameni după ce află această poveste. Oamenii vorbesc despre autobuze fără călători care fac, pe înserat, traseul Rosetti-Gara de Nord sau despre un altul, vechi, despre care se spune că apare în jurul orei 2.00 şi vă poate duce, dacă va încumetaţi, din centru până în zona Herăstrău.

Citește și: Apariție bizară la metroul din București!

Autobuzul este gol şi majoritatea martorilor l-au văzut circulând pe la Universitate. Cel de-al doilea caz se referă la tro­leibuzul 75. Unul dintre cei care au va­zut troleibuzul a fost o fată care aştepta, în­tr-o noapte, în staţie, la Teatrul Naţio­nal, troleibuzul 85, pentru a merge la Gara de Nord. Troleibuzul aşteptat nu a apărut, în schimb, în staţie, a oprit tro­leibuzul 75, cu ruta „Piaţa Rosetti-Gara de Nord”, scrisă pe o hârtie pusă în geamul din faţă.

Ce a aflat fata când a căutat troleibuzul 75 pe lista mijloacelor de transport

Urcată în maşină, fata a început să simtă un miros îngrozitor şi a coborât. Când se pregătea să cheme un taxi, a văzut încă un troleibuz 75 oprind în staţie. Acesta părea mai nou şi mai curat. Ea a fost singurul pasager al vehiculului, şoferul nu putea fi văzut nicăieri, dar troleibuzul a mers, fără oprire, până la Gara de Nord. Peste ceva timp, mar­tora întâmplării a verificat listele mijloacelor de transport RATB. Troleibuzul 75 nu apărea nicăieri pe ele, scrie stiritvr.ro.

Foto: ratb.stfp.net

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top