Connect with us

Revistateo.ro

Nicio femeie nu poate sta liniștită într-o relație cu această zodie!

Astro-FUN

Topul zodiilor de bărbați obsedați de femei. Nu poți avea o viață liniștită lângă ei

Topul zodiilor de bărbați obsedați de femei. Acești nativi sunt obsedați de sex și nu reușesc să fie mereu fideli. Iată care sunt zodiile de bărbați obsedați de femei.

BERBEC

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt obsedați de sex și nu se rușinează să arate acest lucru. Dacă un Berbec vede o femeie atrăgătoare, fie că este în club, restaurant sau la coadă la bancă, el își va schimba atitudinea într-un domn provocator.

El va arăta direct că vrea o femeie, indiferent că ea are sau nu o relație. În ceea ce privește sexul cu un Berbec acea experiență este de neuitat. Imaginați-vă doar că un Berbec care joacă rolul dominant, în timp ce tu trebuie să fii cel supus, vă face să bată inima mai repede, nu?

PEȘTI

Acest semn nu este foarte diferit de cel din primul. Ei au, de asemenea, o unitate de sex extraordinar de mare și se bucură de sex. Sunt foarte speciali, pentru că vor să facă sex în fiecare zi, de mai multe ori pe zi. De aceea este foarte dificil pentru ei să găsească un partener pe termen lung.

Atunci când văd o femeie, bărbații Pești deja vizualizează sexul cu ea. Îi place să vizualizeze relația intimă cu femeia de care se simt atrași.

BALANȚĂ

Când o Balanță face sex va fi întotdeauna o experiență lungă și de neuitat. Se bucură de preludiu și de a oferi partenerilor lor orgasme multiple.

Ei fac tot ca să-și demonstreze abilitățile sexuale și să atragă mai multe femei în peșterile lor. Ei văd sexul peste tot – în muzică, în filme, chiar și în mâncare.

TAUR

Acest semn zodiacal este extrem de obsedat de sex, dar, spre deosebire de ceilalți. Aceștia sunt foarte activi sexual și o fac ori de câte ori au ocazia.

Sunt situații în care ei pot fi extrem de pretențioși în pat, așa că femeile care se apropie de un Taur trebuie să fie foarte atente.

FECIOARĂ

Când vedeți acele mișcări sexuale pe care le cunoaște o Fecioară, veți fi atât de uimiți. Îi place sexul, dar și partenerii calzi. Aceasta este ceea ce le transformă și le împinge să lucreze pe sine însuși mult mai mult. Când sunt înconjurați de femei fierbinți, se vor gândi la sex non-stop. Pentru unii oameni poate fi brut, dar acesta este modul în care funcționează, dar cine îi poate da vina când totul este despre sex pentru ei?!

Articol pe aceeași temă: Ce îl înnebunește pe partenerul tău mai mult decât sexul. Secretul fiecărei zodii

Atracția sexuală este în natura noastră, în instinctele noastre. Și nu este nimic nefiresc în această dorință, în acest instinct, Dar sexul nu este tot ce contează în viață. Sunt multe alte calități ale partenerului care ne atrag dincolo de sexualitate. Și pe care le dorim și prețuim la fel de mult.

Sigur, fiacare își dorește o viață sexaulă cât mai spectaculoasă. Dar fiecare mai dorește de la partenerul său și… altceva.

Ești curios ce îl înnebunește pe partenerul tău mai mult decât sexul? Iată o listă a dorințelor și preferințelor, în funcție de zodie.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii, partenerul trebuie să fie plin de pasiune. Berbecii au nevoie să comunice extrem de intim cu partenerul, să aibă cu el o legătură puternică atât la nivel emoțional, cât și una fizică. Exprimarea directă a pasiunii este ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Nu este vorba de sexul în sine, ci de intensitatea intimității. Partenerul trebuie să fie suficient de îndrăzneț și de deschis pentru a/i face cu adevărat fericiți.

Taur

Partenerul unui nativ Taur trebuie să fie în primul rând loial. taurii au nevoie de loialitate. Pentru ei, este mai importantă decât orice altceva. Dacă îi trădezi cumva încrederea, nu te va ierta și uita niciodată.

Gemeni

Pentru un Geamăn, e clar: partenerul său trebuie, mai presus de orice, să îl accepte exact așa cum e. Nici nu poate concepe să fie constrâns. Și, pentru el, dacă partenerul vrea să îl schimbe, înseamnă că nu îl iubește. Și aici se termină tot. Punct!

Rac

Pentru un Rac, e crucial ca parterul să fie romantic. Nu dă doi bani pe ironii, nu contează că romantismul le pare multora un clișeu. Așadar, pentru nativii Raci, partenerii ideali spu cei cărora le plac plimbările sub clar de lună ori vara, plin ploaie, cinele la lumina lumânării.

Leu

Leii apreciază cel mai mult la partener abilitatea, capacitatea de a face un compromis. Nu contează că ei pot devenit de-a dreptul ilogici cu pretențiile, așteptările și solicitările lor. Dacă partenerul unui Leu nu știe să cedeze, să nu se mire că poate fi părăsit.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018: Topul zodiilor care vor avea ghinion tot anul

Fecioară

Pentru un nativ al acestei zodii, cel mai important este să se simtă confortabil cu partenerul său. Să se simtă în largul lui. Put și simplu detestă situațiile stânjenitoare. Dacă trebuie să se poarte, să acționeye într-un anume fel în preajma partenerului, pur și simplu va pleca. Nu poate fi decât el însuși.

Balanța

Calitatea cea mai importantă pe care și-o dorește o Balanță de la partener este abilitatea de a comunica. Balanțele iubesc oamenii deschiși cu sentimentele lor. Au nevoie de cineva care să ăi asculte când spun ceea ce simt și, la rândul lor, ascultă cu toată atenția.

Scorpion

Pentru nativii zodiei, totul începe li se termină cu un zâmbet. Tot ce vor Scorpionii de la viață e s fie fericiți. Așadar, când apare un moment dificil, unui Scorpion îi trebuie ca partenerul să poată și să știe să zâmbească. Cu asta se rezolvă tot.

Săgetător

Săgetătorii prețuiesc cel mai mult la partener abilitatea de a le oferi spațiu. Îi știm pe acești nativi, le e cam groază de angajamente. Drept urmare, e un pas uriaș în sine să se considere oficial într-o relație. Își iubesc independența uneori mai presus și mai mult decât orice altceva. Dacă partenerul sau partenera ta e vreun Săgetător, lucrurile vor merge excelent dacă poți să îi înțelegi această trebuință. Și dacă știi să îi oferi spațiu atunci când de asta are nevoie.

Capricorn

Pentru un Capricorn, e musai ca partenerul/partenera să fie intelectual/ă. Pur și simplu detestă discuțiile neinteresante, plictisitoare. Pentru acești nativi, o discuție interesantă este extrem de sexi. Adoră să aibă cu cine sta de vorbă. Dacă partenerul tău e capricorn, iar tu îi poți să provoci mintea și nu îl plictisești, va fi sedus de tine pentru totdeauna.

Pești

Pentru nativul Pește, e crucial ca partenerul să știe să îl susțină. Tot ce îi trebuie e sprijinul celui de alături, în orice condiții. Peștii sunt atât de prinși cu dorința lor de a duce lucruri la bun sfârșit, încât presiunea sub care trăiesc devine uneori insuportabilă. Și-atunci, trebuie să știe că alături le e mereu cineva care să le dea un mic impuls la nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top