Connect with us

Revistateo.ro

sotie

Astro-FUN

Top 5 zodii de soţii iubitoare. Tu pe ce loc eşti?

De cele mai multe ori, caracterul nostru depinde şi de semnul sub care ne-am născut. Iată care sunt cele 5 zodii de soţie iubitoare şi vezi pe ce loc eşti.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: AFLA CE IQ AI!

5. Balanţă. Pentru că vrei să ai parte de o căsnicie ideală, eşti dispusă să treci cu vederea peste multe lucruri, iar asta te poate face o soţie ideală. Gândeşte-te însă la câte eşti dispusă să închizi ochii şi dacă el merită efortul. Ai grijă să nu tolerezi chiar totul, pentru că asta ar putea transmite lipsa interesului faţă de relaţie.

4. Leu. În caz că nu te-ai căsătorit încă înseamnă că nu ai fost convinsă că ai găsit persoana potrivită. Nu eşti genul de soţie care să facă prea mari compromisuri, iar dacă găseşti partenerul care să înţeleagă că nu trebuie să te schimbi, pentru că asta ar însemna să-ţi pierzi valorile, atunci vei avea parte de cea mai frumoasă căsnicie.

3. Berbec. Nu este de mirare că ai prins un loc în acest clasament, iar tu ştii asta. Nu eşti deloc o parteneră de viaţă cicălitoare şi eşti conştientă că fiecare dintre voi are nevoie şi de puţină intimitate. Mereu veselă, vei face în aşa fel încât să treci peste orice problemă cu zâmbetul pe buze, iar soţul tău te va aprecia pentru optimismul de care dai dovadă.

2. Rac. Mereu ţi-ai dorit o familie frumoasă, iar lucrul cel mai important este sentimentul de iubire dintre tine şi partener. Desigur, unii ar considera că eşti exagerat de protectoare cu soţul tău, însă eşti perfect conştientă de acest lucru şi dacă pe el nu-l deranjează, atunci nu este nimic rău în a fi tu cea care are grijă de el şi nu invers.

1. Săgetător. Deloc surprinzător, eşti printre cele mai bune soţii, asta pentru că mereu aduci ceva nou în relaţia cu partenerul tău, motiv pentru care legătura dintre voi doi ar putea dura până la adânci bătrâneţi. Pentru că vrei o familie care să se separe de cea obişnuită, pui la cale tot felul de activităţi îndrăzneţe, care să vă ţină mereu activi.

Sursa foto huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top