Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 5 zodii cu ghinion la bani

Top 5 zodii cu ghinion la bani:

5. Capricorn. Chiar dacă nu au noroc efectiv la bani, aceşti nativi reuşesc să strângă ceva bancnote prin zgârcenia caracteristică zodiei. Nu vei vedea prea des un Capricorn prin mall-uri, după haine scumpe sau parfumuri, decât dacă sunt pentru cineva apropiat. În rest, acest nativ preferă să ţină banii sub saltea, decât să-şi satisfacă vreun moft.

CITEŞTE ŞI: Ce scop are fiecare zodie în viaţă

4. Balanţă. Finanţele acestor nativi oscilează, la fel ca talerele semnului zodiacal sub care s-au născut. Ba au noroc de bani în prima parte a vieţii, pe care îi irosesc pe tot felul de lucruri inutile, ba au ghinion până trec de cumpăna de 30 de ani. În orice caz, cumpărăturile sun cele care aduc Balanţele în sapă de lemn mai tot timpul.

3. Berbec. Generozitatea faţă de cei apropiaţi îi face pe aceşti nativi să rămână destul de repede fără bani. Pentru că nici nu au noroc într-ale finanţelor şi nici nu sunt tocmai cumpătaţi, Berbecii pot suferi destul de mult din cauza banilor, sau, mai bine zis, din cauza lipsei lor.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ce destin vei avea?

2. Vărsător. Total aiuriţi când vine vorba de bani, Vărsătorii ar toca bancnote toată viaţa, doar că la un moment dat se strânge cureaua şi pentru ei. Partea bună este că aceşti nativi au mare noroc la bani, astfel că nu le pare rău atunci când cheltuiesc o avere pe diferite lucruri, în special pe cele ce ţin de tehnologie.

1. Rac. Păguboşi din fire, cei născuţi sub acest semn nu au noroc la bani şi vor ajunge la o stabilitate financiară doar dacă au alături un partener descurcăreţ, care să le administreze bugetul. Pentru că sunt foarte darnici, Racii nu ajung să pună bani deoparte, căci preferă să-i vadă pe cei din jur fericiţi, chiar dacă asta le va lăsa de multe ori o gaură în buget, greu de acoperit.

1 Comment

1 Comment

  1. Bogdan Sescu

    2015-04-15T17:32:00+03:00 at 2015-04-15T17:32:00+03:00

    Fals, fratele meu e capricorn şi a avut mereu bani şi a fost un mare capricios, niciodată nu s-a zgârcit ci mereu a ales doar calitatea şi marca, eu în schimb, deşi sunt vărsător, nici bani nu prea am dar îi drămuiesc şi-i chibzuiersc şi dacă îmi ceri 10 roni împrumut îmi dai lumea peste cap :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top