Connect with us

Revistateo.ro

sala

Astro-FUN

TOP 4 zodii OBSEDATE de sala de fitness

Fiecare zodie are o afinitate pentru o anumita activitate. Patru dintre ele sunt obsedate de conditia fizica asa ca ai toate sansele sa le gasesti la sala. Te numeri printre ele?

CITESTE SI: Remedii care eliberează stresul pentru fiecare zodie

4. Gemeni

Nu este cel mai mare sportiv, dar este atent la sanatate. Asa ca ii place sa se preocupe de fizic dar si de psihic. De aceea, alearga pe banda aplicand mental tehnici de meditatie, pedaleaza la bicicleta imaginandu-si ca este la munte, iar sala de fitness il relaxeaza.

Daca nu este la sala, atunci va face yoga sau pilates.

3. Leu

Chiar daca nu este neaparat preocupat de sanatate, leul este dornic sa arate cat mai bine. Fiind extrem de preocupat de aspectul fizic, va face tot posibilul sa ajunga cat mai des la sala. Nu ii place sa faca exercitii fizice complicate, dar face cu placere antrenamentul cardio.

Daca nu pedaleaza la bicicleta sau nu merge pe banda in sala, leul va alege zumba, caci este un exercitiu fizic care presupune dans. Cand dansezi, arati bine, nu? Perfect pentru vanitosul leu.

2. Rac

Racul este la sala ca sa isi mentina sanatatea. Nu prea ii pasa de slabit sau de muschi, ci vrea sa se asigure ca traieste mult. De aceea, alege exercitii care sa ii creasca rezistenta fizica.

Pentru ca este o zodie de apa, daca nu este la sala, atunci sigur inoata in bazin.

CITESTE SI: Topul zodiilor obsedate de aspectul fizic

1. Varsator

Varsatorul este plin de energie si prefera sa o consume pe toata in sala de fitness. Vrea sa isi dezvolte masa musculara asa ca este foarte atent la exercitiile pe care le face.

Daca nu e la sala, atunci este pe munte intr-o drumetie.

Sursa foto: placesforpeopleleisure.org

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top