Connect with us

Revistateo.ro

sefi

Astro-FUN

TOP 4 zodii de sefi care iti fac viata un calvar

Nu toti avem sange de sef. Fiecare zodie are anumite trasaturi care il fac un lider mai bun sau mai rau. Care sunt cele 4 zodii care sunt sefi de cosmar?

4. Sagetator

Totul este bine, pana cand sa gresesti ceva. De aceea, angajatii care au sefi in zodia Sagetator, merg pe varfuri pe langa el. Sunt atenti sa nu o dea in bara, iar daca se intampla, seful nu va afla vreodata. Caci daca descopera o eroare, ziua intregii companii este distrusa.

3. Scorpion

Scorpionul este unul dintre acei sefi necrutator. Considera ca nu a ajuns la conducere din intamplare si isi doreste sa demonstreze angajatilor ca intotdeauna se poate dovedi mai mult. Asa ajunge sa-si intimideze subalternii.

2. Capricorn

Capricornul traieste pentru munca. Si se asteapta si de la angajatii sai sa faca la fel. Acesti sefi sunt cei care cer mereu lucruri in plus de la angajati si nu inteleg niciodata de ce este nevoie de zile libere sau de concedii.

1. Berbec

Berbecii lupta ca sa devina sefi. Acesta este scopul lor in viata: sa controleze lucrurile si sa aiba subordonati. De aceea, atunci cand va ajunge in varf, va capata un complex de superioritate care, impreuna cu incapatanarea-i specifica va face din el un sef de cosmar. Sa lucrezi cu el inseamna sa fii super rapid si eficient si, desigur, sa nu gresesti niciodata.

Sursa foto: huffpost.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top