Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Top 4 zodii de femei care ITI POT FURA IUBITUL

Fereste-ti iubitul de urmatoarele 4 zodii de femei! Sunt recunoscute pentru pasiunea cu care isi traiesc viata si mai ales pentru lejeritatea cu care reusesc sa seduca orice barbat. Esti pregatita sa iti afli rivalele?

Top 4 zodii de femei care iti pot fura iubitul:

LOCUL 4: FEMEIA FECIOARA

Pe cat pare de cumintica pe atat e de sireata! Daca i s-a pus pata pe barbatul vietii tale, va face tot posibilul sa il aiba fara sa tina cont de sentimentele tale. Femeia Fecioara obisnuieste sa isi traiasca viata in pofida tuturor criticilor.

Este acuzata adesea ca destrama familii, insa ea niciodata nu se gandeste la relatii pe termen lung. Daca va avea ceva cu sotul sau iubitul tau va fi o simpla aventura.

LOCUL 3: FEMEIA RAC

Femeia Rac are tactici extrem de subtile de seductie. Daca ai in cercul tau de prietene o femeie Rac si ii cam sclipesc ochii dupa al tau, fii extrem de atenta la toate miscarile sale.

Va vorbi intr-un anumit fel doar ca sa se faca placuta in fata iubitului tau, o va face pe interesanta si se va folosi de prietenia cu tine pentru a termina cu relatia ta.

LOCUL 2: FEMEIA BERBEC

Daca o femeie Berbec isi propune ceva in viata, fii convinsa ca ii va iesi. Este experta in cuceriri si santaje emotionale si stie cum sa ii trateze pe ceilalti pentru a cadea in plasa lor. Nativa Berbec are toate sansele sa devina amanta iubitului tau pentru ca are o calitate care tie s-ar putea sa iti lipseasca: incapatanarea. Are prostul obicei sa se indragosteasca de iubitii altor femei, insa nu o face cu premeditare.

LOCUL 1: FEMEIA SCORPION

Nimeni nu poate rezista in fata farmecelor femeii nascute in zodia Scorpion. Este atat de inventiva incat orice plan de cucerire ii iese conform planului. Nu te baza pe femeia nascuta in aceasta zodie cand iti spune ca intre ea si partenerul tau este o simpla relatie de prietenie.

Care din cele 4 zodii de femei crezi ca ar reprezenta un pericol pentru relatia ta de iubire? Esti de acord cu prima pozitia? Dar cu a doua?

Sursa foto: overlord.wikia.com

Celelalte fețe ale zodiilor

Fiecare om are o latură pe care nu vrea s-o arate. Află care sunt celelalte fețe ale zodiilor, care sunt caracteristicile care nu ies la iveală din prima.

Celelalte fețe ale zodiilor:

Berbecii par foarte agresivi la prima vedere. Cu toate că sunt mereu foarte duri și serioși, acești nativi ascund o latură sensibilă. Sunt extraordinar de romantici, de iubitori și de îngăduitori, dar asta o arată doar persoanelor iubite.

Taurii sunt foarte expresivi și înțelegători. Sunt extrem de silitori, de pragmatici, însă Doamne ferește să îi enervezi foarte tare. Sunt destul de posesivi și de încăpățânați. Nu se lasă până nu au dreptate.

Gemenii trec foarte ușor de la o stare la alta. Nu sunt foarte constanți în comportamentul lor. Au o latură sensibilă, optimistă, dar pot fi și machiavielici dacă sunt călcați pe coadă.

Racii par întotdeauna bine dispuși, chiar și atunci când în interiorul lor e foarte mult zbucium. Acești nativi de apă știu cel mai bine să își mascheze sentimentele. Niciodată nu vei afla cum se simt ei. De fapt, sunt extraordinar de sensibili.

Leii sunt pe cât de mândri de ei înșiși și de narcisiști, pe atâta de inimoși și de generoși. Știu să facă pace cu cei cu care se ceartă, însă până la împăcare au mult de îndurat.

Cu Fecioarele lucrurile se complică. Se implică emoțional foarte mult în orice discuție. Sunt extrem de severe cu cei din jur, însă în sufletul lor le pare rău imediat după ce au spus sau făcut ceva nepotrivit.

Balanțele sunt și ele zodii duale. Sunt foarte căpoase și iartă foarte greu, chiar dacă afirmă că pot trece ușor peste probleme.

Scorpionii sunt cei mai misterioși din tot zodiacul. Acești nativi sunt capabili să pună la cale tot felul de strategii complicate. Atunci când nu știi cine a făcut-o lată, cine e creierul din spatele anumitor situații complicate, gândește-te prima oară la un Scorpion.

Săgetătorii se focusează foarte mult pe ceea ce au de făcut, atât acasă cât și la serviciu. Sunt foarte conștiincioși din toate punctele de vedere. Punctul lor slab este că se enervează foarte repede. Ce nu știe lumea este că le trece la fel de repede.

Capricornii uită de limitele lor atunci când sunt călcați pe coadă. Par foarte timizi la prima vedere, însă dacă îi cunoști îndeaproape vei descoperi că sunt cu totul diferiți.

Vărsătorii sunt aventurierii zodiacului. Sunt foarte supărăcioși, însă le trece rapid. Acești nativi știu să fie serioși și glumeți în același timp. Nu se poate spune că au două fețe, deoarece comportamentul lor versatil este ușor de înțeles de toată lumea.

Peștii sunt aproape mereu nemulțumiți asta pentru că au pretenții foarte mari de la oameni. Pot părea răutăcioși la prima vedere, însă ei sunt, de fapt, extrem de sufletiști. Sunt printre puținii nativi capabili să empatizeze cu orice persoană.

3 Comments

3 Comments

  1. dumitrascu ana

    2015-09-18T20:07:47+03:00 at 2015-09-18T20:07:47+03:00

    sunt fecioara si cam asa e ,cand mi se pune pata mi se pune nu gluma nu conteaza ca e sau nu casatorit dar de obicei barbati fara obligati ,e mai bine asa

  2. dumitrascu ana

    2015-09-18T20:08:56+03:00 at 2015-09-18T20:08:56+03:00

    de acord cu fecioara

  3. mihaela

    2015-09-18T23:07:39+03:00 at 2015-09-18T23:07:39+03:00

    sant scorpion ş nu folossc niciodata ce au folosi altele aşa ca nu tine cea ce ati scris. Daca vreau un barbat va fi numai al meu iar daca a avut sau are o iubita sau nevasta nu imi trage importanta deoarece imi este teama ca mintea lui se va duce acolo. In concluzie vreu unul curat fara obligati şi fara o inima ımpartita. Pentru mine mentalitatea este mai importanta decat simturile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top