Connect with us

Revistateo.ro

Top 3 zodii de femei care dau totul si inca ceva in dragoste

Seductie

Top 3 zodii de femei care dau totul si inca ceva in dragoste

Se spune despre urmatoarele 3 zodii de femei ca dau totul plus un infinit cand vine vorba de iubire. Esti de acord?

3. Femeia Balanta

Femeia nascuta in zodia Balanta va iubi in mod neconditionat, astfel ca daruirea ei intr-o relatie este totala. Balanta iubeste foarte mult oamenii si isi pune toata increderea in ei. Nu va sta niciodata macinata de gelozie intrucat este de parere ca cel de langa ea nu o va insela niciodata.

Femeia Balanta este genul de partener care te sprijina neconditionat si te ajuta sa crezi in tine si in idealurile tale. Are un mod de gandire foarte sanatos, fiind de altfel si o mama model nu doar o sotie iubitoare.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII CARE ”CAD MEREU ÎN PICIOARE”

CITESTE SI: Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

2. Femeia Rac

Cea nascuta sub semnul Racului are multa rabdare si compasiune fata de partenerul ei. Este de parere ca dragostea este cel mai de pret lucru, astfel ca iubirea in viziunea ei depaseste granitele acestei lumi. Tot ce isi doreste este sa isi gaseasca un suflet pereche, alaturi de care sa ramana pana la adanci batraneti.

Este constienta ca de multe ori trebuie sa faca diverse compromisuri de dragul persoanei iubite si le considera ca fiind necesare pentru a mentine o relatie pe termen lung. Cand stie ca iubirea ii este impartasita, femeia Rac poate muta si muntii din loc.

Top 3 zodii de femei care dau totul si inca ceva in dragoste:

1. Femeia Pesti

Aceasta din urma nu are o masura a dragostei, astfel ca pentru ea infinitul este ceva prea mic pentru a-si contoriza sentimentele de iubire fata de partener.

Indiferent daca a fost ranita in dragoste sau i s-a gresit in moduri mult mai grave, femeia Pesti va ierta intotdeauna si va uita micile indiscretii ale partenerului. Respira practic pentru cel de langa ea si fara el viata ramane fara sens.

In concluzie, femeia Balanta, cea din zodia Rac si cea nascuta sub zodia Pesti sunt cele trei care dau totul si inca ceva atunci cand vine vorba de dragoste. Crezi ca merita acest titlu sau ai propria varianta?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top