Connect with us

Revistateo.ro

Te iubește? Vezi cum îți arată asta fiecare zodie

Astro-FUN

Te iubește? Vezi cum îți arată asta fiecare zodie.

Te iubește? Vezi cum îți arată asta fiecare zodie:

Berbec. Atunci când iubește, Berbecul are obiceiul de a te suna fără motiv și-ți va face cele mai frumoase surprize, atunci când nu te aștepți. În plus, acestui nativ îi face plăcere să fie în compania ta, așa că te va invita la o cină în oraș, la o plimbare în parc, ori la un film. Dacă toate aceste detalii nu-l dau de gol, vei observa cât de mult ține la tine după nopțile pasionale petrecute în dormitor.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Afla culoarea DESTINULUI TAU. Rezultate uimitoare despre viata ta

Taur. Nu te lăsa afectată de modul rece în care te tratează acest nativ. Pur și simplu așa iubește el, chiar dacă nu vă vedeți în fiecare zi, ori nu vine mereu la tine cu o floare. În plus, Taurul merge pe premisa că dragostea trece prin stomac, așa că, dacă te va felicita pentru modul în care ai pregătit cina, e semn clar că este topit după tine.

Gemeni. Cu acești nativi lucrurile sunt cât de poate de simple. Dacă te iubește, îți va spune în față, cât se poate de clar. Gemenii sunt persoane foarte extrovertite, așa că nu va fi nevoie să se dea peste cap pentru a găsi o modalitate de a-și declara sentimentele față de persoana iubită. Sexul va fi destul de important în acest context, așa că, dacă ține cu adevărat la ine, va fi preocupat mai degrabă de satisfacerea ta decât a lui.

Rac. Pentru un Rac, iubirea este totul, așa că-i vei da seama de sentimentele față de tine în funcție de comportamentul său. Te va scoate în oraș, te va copleși cu fel de fel de cadouri și nu va scăpa un moment în care să nu-ți spună „Te iubesc”. Te va ajuta și cu treburile casnice, astfel că este posibil să te trezești într-o dimineață cu micul dejun la pat și casa lună. Datorită loialității, Racul este cel mai bun partener dintre toate semnele zodiacale, atunci când vine vorba de dragoste.

Leu. Extrem de încrezător în el, Leul iubește intens, astfel că nu-ți va fi greu să-ți dai seama dacă simte ceva pentru tine. Cel mai clar semn că te iubește va fi momentul în care, narcisist din fire, acest nativ se va pune el pe locul doi, oferindu-ți tronul care-i aduce atâta satisfacție.

Te iubește? Vezi cum îți arată asta fiecare zodie:

Fecioară. Pentru acest nativ, iubirea ține cel mai mult de respect, astfel că, dacă simte asta față de tine, va avea grijă să te întrebe tot timpul ce-ți place și ce nu. Pentru că este extrem de organizat, va face totul după un program bine stabilit. Te ajută să gătești, te va scoate în oraș și va merge cu tine la părinți, dacă ți-a promis asta în prealabil.

Balanță. Atunci când se implică emoțional, acest nativ devine un romantic incurabil, astfel că loialitatea și sinceritatea sa vor fi suficiente pentru a-ți demonstra cât de mult te iubește. Va avea grijă să te facă să râzi cât mai des și, de multe ori, îți va povesti cum își imaginează relația voastră, peste ani și ani, atunci când veți întemeia o familie.

Scorpion. Fiind un semn hotărât, simplul fapt că petrece timp cu tine înseamnă că te iubește. Pentru acest nativ nu prea există cale de mijloc, astfel că fie ține la tine, fie caută pe altcineva compatibil cu el. Tot din iubire îți va spune și anumite lucruri care ar putea să te doară, dar pe care Scorpionul le vede ca pe un gest de afecțiune, așa că nu te supăra dacă se va lua de greutatea ta, sau de tabieturile tale.

Săgetător. Acest nativ își arată dragostea prin generozitate și corectitudine. Asta înseamnă că îți poate pune întreaga lume la picioare, cu o singură condiție: să nu-i trădezi dragostea. Planurile de călătorie, compromisurile pe care le face, ar trebui să te ducă cu gândul la faptul că te iubește cu adevărat.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Ce VIITOR o sa ai in functie de momentul in care te-ai nascut

Capricorn. S-ar putea să-ți dai seama destul de greu că acest nativ are sentimente puternice față de tine, asta pentru că este cel mai serios semn zodiacal. Cu toate acestea, atunci când iubește, Capricornul va face tot ce-i stă în putință pentru a-i demonstra persoanei iubite sentimentele sale. Te va sprijini mereu în ceea ce vei face, chiar dacă uneori îi dă impresia că este cam dur. Nu uita că iți dorește binele și va fi acolo pentru tine, de câte ori vei avea nevoie de el.

Vărsător. Temător din fire, mai ales în ceea ce privește o relație, acest nativ se transformă complet atunci când se îndrăgostește. Poate fi cel mai bun prieten și cel mai bun iubit în același timp, chiar dacă nu va spune în gura mare cât de mult te iubește. Să nu te mire dacă îți va oferi într-o zi cheile de la locuința sa, căci vin la pachet cu alte chei, acelea ale sufletului său.

Pești. Chiar dacă nu este genul de persoană care să se îndrăgostească la prima vedere, Peștele îți va demostra cât de mult te iubește după o analiză amănunțită. Nu te grăbi, așadar, să presupui că nu ține la tine. Vei vedea cum îți va dedica diferite melodii, ori îți va face câteva surprize inedite, ajungând la momentul în care îți va citi în ochi gândurile.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top