Connect with us

Revistateo.ro

Te-ai născut după anul 1980 Iată 7 caracteristici care te definesc, potrivit științei!

Stil de viata

Te-ai născut după anul 1980? Iată 7 caracteristici care te definesc, potrivit științei!

Oamenii de știință Lee Carroll și Jan Tober au făcut câteva descoperiri incredibile despre oamenii născuți după anul 1980. Iată ce trăsături au aceștia!

Caracteristicile celor născuți după anul 1980

Cei doi savanți specializați în psihanaliză au scris o carte celebră intitulată „Copiii indigo”. Copiii indigo sunt toți aceia care s-au născut după anul 1980, iar denumirea are o conotatie ezoterică: aura lor are o tentă puternica de indigo.

CARACTERISTICILE COPIILOR INDIGO

1. Pretuirea de sine este cea mai importanta pentru ei. Doresc sa fie mereu in centrul atentiei, sa cunoasca faima, sa fie apreciati mereu chiar si daca nu realizeaza ceva extraordinar. Se spune ca acesti copii le ‘arata’ parintilor „cine sunt ei” avand o reactie importanta de nesupunere.

2. Sunt foarte incapatanati si nu au deloc rabdare. Spre deosebire de persoanele nascute inainte de 1980, copiii indigo, de pilda, nu suporta birocratia si se razvratesc adesea cand trebuie sa stea la coada.

CITESTE SI: Ce inseamna numele tau in limbajul iubirii

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

3. Nu se simt reprezentati de traditii si ritualuri si vor sa rupa orice legatura cu mostenirile stramosesti.

4. Sunt nonconformistii care lupta pentru schimbarea sistemului. Copiii nascuti dupa anul 1980 sunt luptatori ferventi cand vine vorba de neregulile ale sistemului politic, economic, social in care traiesc si de asta li se mai spune „spargatorii de sistem”.

5. Nu au reactionat niciodata la disciplinarea pe baza de vina (exemplu: „Lasa ca vine mama ta acasa si te spun eu. Ai sa vezi ce iti face” sau „Lasa ca vin hotii si te fura daca vorbesti urat”).

6. Vorbesc cu usurinta de lucrurile de care au nevoie. Considera ca viata lor nu trebuie sa fie una fara lipsuri si tocmai de aceea nu se vor opri pana nu vor obtine totul.

7. Sunt destul de antisociali si asta deoarece nu accepta persoane diferite de ei. Acesti copii sunt precursorii tinerilor dependenti de tehnologia inteligenta, cei care se izoleaza de restul lumii imbratisand o realitate virtuala.

Copiii indigo sunt usor intoleranti si nerabdatori. Sunt persoane care mizeaza foarte mult pe discursul despre autenticitate, desi in mare parte sunt extrem de vulnerabili si nu stiu cu adevarat daca ideile lor au si o aplicabilitate exacta.

Spre deosebire de alte generatii, persoanele nascute dupa 1980 reusesc sa reactioneze emotional mult mai puternic, inregistrand informatiile de orice nivel la o frecventa neobisnuit de inalta.

Sistemul de gandire si de actionare al acestora, precum si biochimia lor se supraincalzesc cu usurinta motiv pentru care zgomotul de fundal ii poate face sa se piarda foarte usor pe drum.

2 Comments

2 Comments

  1. Andrei

    2016-01-22T23:40:23+02:00 at 2016-01-22T23:40:23+02:00

    Acest articol este un fals, contrar cu realitatea, dacă poți face o corelație cu nuanța de indigo rezultă dorințile și aspirațiile către înțelepciune, metacogniție și evoluție spirituală.

  2. Tony Blajinul

    2017-06-04T10:02:35+03:00 at 2017-06-04T10:02:35+03:00

    Eu sunt nascut in anul 1942,si am trecut prin viata zicand ca ei si facand ca mine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top