Connect with us

Revistateo.ro

Subiecte Matematică Bacalaureat 2018

Bacalaureat 2018

Subiecte Matematică Bacalaureat 2018

Subiecte Matematică Bacalaureat 2018. Astăzi, pe data de 27 iunie 2018, absolvenții de liceu vor susține proba obligatorie a profilului. Cei de la profiul real susțin examenul la Matematică. Cei de la profilul uman vor susține examenul la Istorie.

Subiecte Matematică Bacalaureat 2018

Emoții mari pentru cei care au absolvit clasa a XII-a. Astăzi se susține o nouă probă a examenului de Bacalaureat. Cei de la profilul real vor susține examenul la Matematică. Subiectele vor fi împărțite în trei părți. Se vor acorda 30 de puncte pentru fiecare parte. Din oficiu se acordă 10 puncte.

Cei care astăzi susțin examenul de Bacalaureat la Matematică, s-au putut pregăti înainte. Au putut rezolva subiectele din anii precendenți de la examenul marturității. De asemenea, au fost afișate și unele variante de subiecte, pe care absolvenții de liceu le-au putut rezolva astfel încât să se familiarizeze cu acest tip de subiecte, cu gradul de dificultate al acestora etc.

Anul trecut, în 2017, elevii au avut de rezolvat mai multe subiecte la matematică. La Subiectul I au fost cerințe legate de logaritmi, numere complexe și geometrie. Subiectul al II-lea s-a axat pe matrice. La ultimul subiect, elevii au avut de rezolvat cerințe legate de integrale și derivate.

UPDATE. Au apărut subiectele din acest an

CITEȘTE ȘI: Subiecte Limba și literatura română Bacalaureat 2018

CITEȘTE ȘI: Subiecte Istorie Bacalaureat 2018
Potrivit metodologiei, pe data de 4 iulie se vor afișa rezultatele examenului de Bacalaureat. Acestea vor apărea în centrele de examinare, precum și pe site-ul edu.ro. Rezultatele ar trebui să apară până la ora 12.00. Tot în aceeași zi se vor depune și contestațiile, între orele 12.00 și 16.00. Pe data de 9 iulie vor apărea rezultatele finale.

Candidații au putut intra în centrele de examinare în intervalul orar 7.30 – 8.30. Accesul se face pe baza unui act de identitate valid, cu poză.

Elevii au la dispoziție trei ore să rezolve subiectele. Timpul este calculat imediat ce se termină distribuirea tuturor exemplarelor fotocopiate. Candidații trebuie să folosească pastă și cerneală albastră pentru a rezolva subiectele. Pentru scheme și desene se va folosi creion negru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bacalaureat 2018

To Top