Connect with us

Revistateo.ro

Ce notă a luat la Bacalaureat fiica Ministrului Educației

Bacalaureat 2018

Ce notă a luat la Bacalaureat fiica Ministrului Educației

Fiica ministrului Educației, Teodora Popa, a fost implicată într-un scandal de proporții chiar înainte de a susține probele de Bacalaureat. Teodora Popa a reușit să obțină însă o medie care i-ar face geloși pe mulți candidați la Bacalaureat.

Fiica lui Valentin Popa a aflat astăzi rezultatele pe care le-a obținut la examenul maturității. Teodora a obținut media 9.26, după ce zilele trecute a apărut într-o fotografie alături de alți colegi și care a creat multă vâlvă. În fotografia respectivă, era scris: „Baftă, fraierilor, știm ce pică la BAC”.

Citește și: Cât a luat Patricia Boc la BAC. Fiica fostului premier a adus fericire în familia de la Cluj

Teodora, care a absolvit Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, secția Științe ale Naturii, s-a descurcat foarte bine la Bac.
La Limba şi literatura română, Teodora Popa a obţinut nota finală 8.85, la Matematică a obținut nota 9.55, iar la proba scrisă de Chimie a obţinut 9.4, rezultatul final obţinut de fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, fiind 9.26.

Citește și: Cât a luat fata lui Aurelian Preda la BAC. Materia la care are aproape 9

În județul Suceava, după publicarea rezultatelor examenului de bacalaureat, înainte de contestaţii, un singur elev a obținut media 10. La nivelul întregii țări, au fost 104 medii de 10.

Ce note a luat fiica lui Emil Boc la Bacalaureat 2018

Și fiica lui Aurelian Preda a dat BAC-ul. Anamaria a luat 8,7 la limba și literatura română, 7,1 la istorie și 8,8 la Geografie. Fiica lui Preda știe ce vrea să facă mai departe după terminarea liceului.

„Pe lângă Conservator pentru care mă pregătesc, încă sunt indecisă între Comunicare şi Relaţii Publice, Ştiinte ale educaţiei si psihologie, Relaţii internaţionale sau Business şi Turism. Mai am puţin timp să mă gândesc!”, a spus recent Anamaria Rosa Preda.

Iubitul fiicei Andreei Esca, Mario Fresh, a avut niște note modeste la examenul maturității. Mario Fresh a luat 5,4 la română, 5,6 la istorie și 8,4 la logică.

Patricia Boc, fiica lui Emil Boc, a terminat Liceul „Gheorghe Șincai” din Cluj Napoca și a luat 9,4 la română, 9,8 la istorie și nota 10 la Logică.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bacalaureat 2018

To Top