Connect with us

Revistateo.ro

barfa

Stil de viata

Stiai ca BARFA te afecteaza mai rau decat deochiul? Vezi cum te protejezi de vorbele cu frecventa joasa!

Crezi ca esti barfit? Ii simti pe ceilalti cum te vorbesc pe la spate? Vezi cum sa te protejezi de aceste cuvinte rele, care au frecventa joasa si iti afecteaza spiritul!

Mai barfesti si tu alaturi de colegele de serviciu din cand in cand? Cuvintele sunt arme puternice, cu care poti rani cu usurinta un om. Este foarte important sa iti alegi cu grija parerile, chiar si atunci cand tu crezi ca e vorba despre o barfa nevinovata. Atunci cand o persoana este barfita, corpul ei energetic si emotional este afectat.

Cuvintele rele pe care le zici despre cineva au o frecventa joasa. Astfel au puterea de a distruge spiritul cuiva. Practic, barfa porneste un atac energetic asupra unei persoane!

Stiai ca atunci cand te gandesti la cineva, formezi un canal energetic intre tine si acea persoana? Ei bine, atunci cand gandurile tale sunt negative, acea persoana are parte de un dezechilibru, deoarece campul ei energetic este afectat.

CITESTE SI: Discutie emotionanta: gemeni in burta mamei vorbesc despre destinul lor! E o lectie de viata!

Daca si tu te simti, intr-o zi, slabita, fara vlaga, ai ameteli sau pur si simplu nu iti gasesti locul, s-ar putea sa fi fost victima unui asemenea atac asupra energiei tale. Cel mai probabil cineva a gandit negativ despre tine sau te-a vorbit de rau, iar forta acestor cuvinte cu frecventa joasa ti-a afectat corpul energetic.

Chiar si reprosurile spuse cu ura au aceasta putere de a distruge spiritul unei persoane.

Tu te poti proteja de asemenea atacuri, daca adopti o atitudine pozitiva si respecti cativa pasi:

  • daca simti ca esti victima unor ganduri negative, retrage-te intr-un loc linistit si calmeaza-te
  • vizualizeaza: imagineaza-te intr-un loc pur si linistit, plin de lumina care te curata
  • curata-ti gandurile – si ideile tale negative pot atrage cuvinte cu frecventa joasa
  • imagineaza-ti ca ai in jurul tau o aura de lumina care iti protejeaza spiritul si te ajuta sa treci peste aceasta etapa negativa
  • orienteaza-te catre credinta si catre Dumnezeu

Sursa foto: Shutterstock

CITESTE SI: Uite ce BARFA spune fiecare zodie despre tine

Fiecare om iubeste sa barfeasca. Este ceva care se afla in genele noastre. Nu toata lumea are, insa, aceleasi curiozitati. Vezi ce barfa spune fiecare zodie despre tine.

Berbecii sunt foarte curiosi care este modul in care iti castigi existenta. Acesti nativi scotocesc toata ziua dupa finantele celorlalti. Atunci cand nu afla adevarul, inventeaza tot felul de surse de venit, care mai de care mai interesante.

Taurilor le place sa se lege de ce spun altii. Acestia pluseaza foarte mult atunci cand ii spun cuiva o barfa. Mai exact, daca tu ai zis ceva nepotrivit despre cineva, persoanele nascute in zodia Taur vor exagera si mai mult cele spuse de tine.

Gemenii sunt foarte incantati sa rada de aspectul fizic al celorlalti. Ei se considera perfecti, motiv pentru care isi permit sa critice fizicul altora.

Racii isi barfesc prietenii atunci cand considera ca s-au distantat de ei. Prietenii acestor nativi regreta motivele pentru care Raci au fost nevoiti sa se razbune prin barfa.

Leilor le place sa asculte barfe mai mult decat sa susoteasca despre altii. Acesti nativi barfesc si ei despre absolut oricine pe absolut orice tema. Asta se intampla numai atunci cand se simt ignorati de catre ceilalti si vor sa se integreze in diferite grupuri.

Fecioarele sunt avide dupa barfa. Acestea sunt foarte curioase care este viata sentimentala a prietenilor apropiati, inventand de cele mai multe ori atunci cand nu au informatii.

Balantele barfesc despre orice. Par echilibrate si serioase la prima vedere si ai zice ca nu le place sa cleveteasca impotriva altora, dar, in realitate, sunt extrem de concentrate pe a despica firul in patru despre viata altora.

Scorpionii sunt campioni barfelor. Rad de defectele fizice ale celorlalti si inventeaza tot felul de rautati. Ai grija cand stai de vorba cu acesti nativi intrucat nu vei scapa nici tu de cuvintele lor nepermise.

Sagetatorii barfesc in general despre colegii de la locul de munca. Daca ai vreun Sagetator prin preajma, ai mare grija. Acesta va face tot posibilul sa te sape prin cele mai subtile modalitati.

Capricornii au tendinta de a-si barfi rudele si sefii. Daca ai in familie un Capricorn, asteapta-te ca acesta sa exagereze anumite lucruri despre tine chiar in fata prietenilor.

Varsatorii sunt atenti in general la ce si cat mananca ceilalti. Nu barfesc foarte mult dar au o obsesie cu siluetele altora.

Pestilor le place sa barfeasca oameni pe care nu ii cunosc. Acesti nativi au multe prejudecati fata de oameni in general. Chiar si atunci cand se conving de contrariul, ei continua sa sustina ceea ce au spus de la bun inceput.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top