Connect with us

Revistateo.ro

Software

Black Friday

Software oferte Black Friday 2018 la eMAG

Software este termenul utilizat in domeniul tehnic pentru definirea aplicatiilor informatice (programelor informatice) utilizate pentru comanda si controlul oricarui sistem electronic.

Vezi AICI toate ofertele

Sistemul de operare este o categorie de soft ce furnizeaza o serie de functii si servicii de baza pentru aplicatiile informatice de nivel utilizator. Un sistem de operare reprezinta interfata soft dintre utilizator si sistemul electronic pe care acesta il controleaza.

Tipuri de software

Cele mai utilizate sisteme de operare sunt cele de la Microsoft Windows, Linux, Android si iOS. Acestea sunt utilizate in special pe platforme hardware de tip PC, server, tableta sau smartphone.

Si aplicatiile software sunt indispensabile pentru orice calculator, laptop sau smartphone si nu trebuie sa iti lipseasca, iar de Black Friday le poti gasi la cele mai bune preturi.

Aplicatiile software pot fi programe informatice de calcul tabelar sau editare de texte (Office, Open Office), de editare video, de redare multimedia, de navigare pe Internet (Internet explorer, Chrome, Firefox).

Aceste aplicatii sunt obligatorii pentru buna functionare a device-ului tau, iar de Black Friday poti gasi la eMag pachete office la cele mai bune preturi, pentru a avea tot timpul calculatorul actualizat.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2018. VEZI AICI TOATE OFERTELE!

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top