Connect with us

Revistateo.ro

Smartwatch

Black Friday

Smartwatch in oferta la eMAG de Black Friday 2018

Un smartwatch este un dispozitiv electronic ce se poarta la incheietura mainii, asemanator cu un ceas, dar functiile lui depasesc cu mult monitorizarea orelor. Modelele de baza au functii de baza: calcule, traducere, jocuri, insa pe masura ce au avansat, aceste smartwatch-uri au devenit computere in miniatura.

Vezi AICI toate ofertele

Cele mai multe device-uri de acest tip au un sistem de operare asemanator celor de pe telefoanele mobile si pot rula aplicatii, pot sa aiba rol de mp3-player, pot inregistra sunete si chiar prelua apeluri sau trimitere mesaje. Un smartwatch are un display electronic LC sau OLED, o baterie si un excran tip touchscreen. Multe gadgeturi de acest tip au si camera digitala, termomentru, busola, GPS si dispun de un lacas pentru un card de memorie SD. De asemenea, suporta tehnologie Bluetooth, Wi-Fi si GPS.

Brandurile care produc si distribuie ceasuri smartwatch sunt: Apple, iUni, Fitbit, Garmin, IT Market, Trust, MyKronoz, Misfit, Smart Protection, Huawei, POLAR, Sony etc.

Cel mai ieftin astfel de produs are pretul de aproximativ 80-100 de lei, iar un smartwatch ceva mai performant, dar si mai scump, poate ajunge sa coste si 4.000-5.000 de lei.

Pe scurt, smartwatch-ul e un dispozitiv ce iti permite sa faci acelesi lucruri ca si cu un telefon inteligent, doar ca este mult mai portabil si mult mai comod. Poti efectua si primi apeluri, citi si trimitere mesaje, fotografia, descarca aplicatii si jocuri, dar si calatori cu ajutorul hartilor.

De Black Friday, produse electronice, electrocasnice, tablete, telefoane, laptopuri, PC-uri, smartwatch-uri, produse de uz casnic si personal dar si multe altele vor avea preturi speciale, reduse semnificativ.

Black friday este cel mai mare eveniment de reduceri din an. Anul acesta este organizat pe 18 noiembrie 2018.

Vezi catalogul de oferte Black Friday 2018 eMAg pentru:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Black Friday

To Top